Ετικέτες

, , , , ,

 

Καλημέρα!

Μεγάλη γιορτή η σημερινή Αρχαγγέλων Μιχαήλ & Γαβριήλ και φυσικά η επιρροή και η ενέργεια σήμερα κατακλύζεται από αυτούς και μόνο!

Σήμερα λοιπόν καλούμαστε να εστιάσουμε στην μεγάλη εικόνα και όχι τόσο στις μικρότερες λεπτομέρειες των καταστάσεων γύρω μας. Θα πρέπει να δώσουμε σημασία στον προορισμό στον οποίο θέλόυμε να οδηγηθούμε και να παραμερίσουμε κάθε τι το οποίο μπορεί να μπει εμπόδιο καθυστερώντας την πορεία μας προς το Φως.

Ίσως η μέρα να μας βρίσκει με τις ελπίδες μας ξεφτισμένες , κουρασμένους από τον περιορισμό και τις ανατροπές αλλά ο Αρχάγγελος Μιχαήλ δηλώνει ότι είναι καθαρά στο χέρι μας να βρούμε λύση, διέξοδο και ροή εκεί που όλα δείχνουν «κολλημένα», μπλοκαρισμένα και σκοτεινά. Οι λύσεις μοιάζουν με ένα καθαρό δρόμο, λαμπερό μπροστά μας, αρκεί να αλλάξουμε οπτική και να στρέψουμε το κεφάλι μας από την άλλη μεριά, αλλάζοντας οπτική!

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μας δίνει ώθηση, πάθος και «φωτιά» για νέες ιδέες , οράματα, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους άλλους γύρω μας. Μέσα από τις προκλήσεις μαθαίνουμε να δρούμε με κάθε τρόπο εκφράζοντας την δημιουργικότητα , την εφευερετικότητα μας για καλό σκοπό.

Ο σεβασμός και το ενδιαφέρον μας προς τους άλλους έχει λόγους να εκφραστεί κάτι το οποίο θα το βιώσουμε κι εμείς οι ίδιοι με τη σειρά μας από τους άλλους.

Αποφύγετε τους απότομους ή εγωιστικούς τόνους σήμερα. Βρείτε λύσεις και διεξόδους χωρίς να χάσετε την αισιοδοξία σας και την προσήλωση στους στόχους.

Η μέρα κρύβει μεγάλη πνευματική δύναμη κι αυτό επιβεβαιώνεται και από τον αριθμό 8, ο οποίος ζητά την απόλυτη  ισορροπία της ύλης και του πνεύματος τόσο στις σκέψεις μας όσο και στις πράξεις μας!