Ετικέτες

, , ,

pagegabe

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ σήμερα μας συντροφεύει και φέρνει πάθος , ενθουσιασμό σε ότι κάνουμε αλλά και γρήγορους ρυθμούς. 

Η ελευθερία του πνεύματος φέρνει νέα ξεκινήματα αλλά και αλλαγές τις οποίες έχουμε ανάγκη. Οι ιδέες στο μυαλό μας αρχίζουν να έχουν ουσιαστική υπόσταση αλλά για να υλοποιήσουμε κάποιες από αυτές θέλουμε ακόμα λίγη δουλίτσα παραπάνω. Ο ενθουσιασμός και η φαντασία ίσως «προσπεράσει» τις πρακτικές διευθετήσεις και θα πρέπει να οργανώσουμε προσεχτικά την κάθε μας κίνηση.

Η δημιουργική σπίθα σήμερα θα φέρει νέες επιθυμίες έκφρασης κι αυτό είναι πολύ καλό καθώς σας ωθεί να προβάλετε τα ταλέντα σας στους άλλους. Να συνειδητοποιήσετε τι είστε προορισμένοι να κάνετε και για ποιο λόγο!

Σήμερα πρέπει να μείνουμε θετικοί και αυθόρμητοι αλλά να μην είμαστε υπερβολικά παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Μην χάσετε άσκοπα χρόνο με οτιδήποτε δεν έχει τίποτα απολύτως να σας προσφέρει και σας πάει πίσω στα σχέδια σας.

Η μέρα είναι γεμάτοι με ασχολίες και ο χρόνος περιορισμένος για ξεκούραση ή χαλάρωση. Αυτή όμως η κινητικότητα θα αποβεί ευεργετική για εσάς.

Ειδήσεις, νέα , συζητήσεις θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε κάποιον στόχο και αυτό θα επιφέρει ικανοποίηση.

Ο αριθμός 18 με τον θεραπευτικό του μαγνητισμό μας ωθεί στην τακτοποίηση τόσο πρακτικά όσο και ψυχικά. Μας υπενθυμίζει ότι είμαστε οι ίδιοι θεραπευτές του εαυτού μας και η ισορροπία ύλης – πνεύματος είναι ότι πιο ουσιαστικό καλούμαστε να επιτύχουμε. Διαλογισμός, εναλλακτικές θεραπείες, προσευχή αλλά και κίνηση, άθληση, περίπατος στην φύση είναι ιδανικά και θεραπευτικά.

Παρά τους γρήγορους ρυθμούς η μέρα φέρνει οργάνωση , σειρά , κατεύθυνση!

Advertisements