Ετικέτες

, , , ,

8603b03fefae2414d2c74fcd93c30021

Καλημέρα!

Μια ανάσα πριν το Σαβ/κο η ενέργεια του Αέρα μας αλλάζει κάπως το πρόγραμμα και μας αναγκάζει να επανεξετάσουμε αποφάσεις , κινήσεις και συναισθήματα. 

Οι αντιθέσεις με τους άλλους σήμερα θα σας φέρουν σε μία κατάσταση ταλαιπωρίας καθώς και κερδισμένοι να βγείτε από συζητήσεις ή συναντήσεις θα εξακολουθείτε να είστε απογοητευμένοι , πληγωμένοι ή θα νιώθετε εξαπατημένοι. Αυτό ίσως να έχει συμβεί τις προηγούμενες ημέρες και απλά σήμερα ακόμη να νιώθετε έτσι.

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε αυτό το συναίσθημα, να μπείτε για λίγο στη θέση των άλλων και να δικαιολογήσετε κάπως την συμπεριφορά τους.

Από την άλλη η μέρα φέρνει και μια αίσθηση κατάκτησης για ότι έχετε προσπαθήσει μέχρι τώρα. Φυσικά η προσπάθεια και ο αγώνας συνεχίζονται και αν μείνετε παθητικοί θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε , να κάνετε ένα βήμα πίσω για να κερδίσετε στη συνέχεια.

Ο υπερβολικός εγωισμός ή η ελλειψη ακεραιότητας σήμερα δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα κι αυτό μπορεί να μην αφορά εσάς τους ίδιους αλλά και τη στάση των άλλων δίπλα σας. Γι αυτό προσέξτε ποιον εμπιστευεστε.

Οι σχολιασμοί  ή το σαμποτάρισμα πίσω από την πλάτη σας δεν θα λείψουν ή εσείς να μπείτε στην διαδικασία να πάρετε μέρος σε επικρίσεις προς τους άλλους.

Καλό θα ήταν να παραμείνετε ακέραιοι και σταθεροί στην συμπεριφορά σας και να μην σας παρασύρει ο εγωισμός , η αντιζηλία ακόμα και η αίσθηση δικαίου και να θελήσετε να αποκαλύψετε πληροφορίες.

Κρατήστε απόσταση από τέτοιες καταστάσεις.

Μια άλλη σκοπιά της ημέρας είναι ότι μπορεί να εμπλακούμε εξ αρχής σε καταστάσεις που ξέραμε ότι δεν θα βγούμε κερδισμένοι αλλά εμείς προσπαθήσαμε. Η ήττα εδώ δεν είναι ακριβώς σαν αποτυχία καθώς ίσως πραγματώσαμε έναν προσωπικό στόχο και απλά δοκιμάσαμε τις δυνατότητες μας. Ή ακομα και να αποχωρίσουμε την σωστή στιγμή είναι μια ένδειξη έξυπνης νίκης μέσα στην φαινομενική «ήττα» καθώς προστατέψαμε τους εαυτούς μας από σπατάλη χρόνου και ενέργειας.

Ο αριθμός 19 , καρμικός δοκιμάζει τις δυνάμεις μας και τις αντοχές μας και ζητά να βρούμε την χρυσή τομή μεταξύ θύματος και θύτη. Θα διαπιστώσετε κατά την διάρκεια της ημέρας ότι οι ρόλοι εναλλάσονται και οι διαθέσεις μετατρέπονται αναλόγως.

Προσπαθήστε μέχρι εκεί που αξίζει κάτι, δώστε τον καλύτερο σας εαυτό σε σχέσεις και καταστάσεις που έχουν κάτι να προσφέρουν. Βάλτε τον εγωισμό στην άκρη και αποχωρήστε έξυπνα , χωρίς εντάσεις και παρεξηγήσεις!