Ετικέτες

, , ,

six of autumn

Καινούργια εβδομάδα και η ενέργεια του Φθινοπώρου μας συντροφεύει υπενθυμίζοντας μας υποχρεώσεις , κυρίως τις οικονομικές απέναντι στους άλλους αλλά και την βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε ή να λάβουμε εκεί που δεν το περιμένουμε. 

Μια αίσθηση ισορροπίας βρίσκουμε σήμερα με τα πρακτικά ζητήματα. αλλά και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για κάτι θετικό που λαμβάνουμε από τους άλλους.

Ζητήματα δικαιοσύνης μας προβληματίζουν, ιδιαίτερα ίσως στον χώρο της εργασίας, καθώς υπάρχουν υποθέσεις και περιπτώσεις που περιμένουμε μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση από ανωτέρους ή συναδέλφους για μια προσπάθεια μας.

Η γενναιοδωρία και η προθυμία να να βοηθήσουμε , να εξυπηρετήσουμε θα ανταμειφθεί και καλό θα είναι να το επιχειρήσουμε.

Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να βοηθήσουμε αγαπημένα πρόσωπα κυρίως μέσα από την οικογένεια με μια οικονομική προσφορά μας, σαν δάνειο , εξυπηρέτηση , διευκόλυνση.

Ο αριθμός 22 από την ημερομηνία, Κύριος αριθμός ζητά να γειώσουμε το πνεύμα είτε σαν ιδέα είτε σαν προσφορά. Δηλαδή  σε κάποιο πρακτικό ζήτημα να δώσουμε λύση, να προσφέρουμε υπηρεσία με δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο.

Παραμερίστε τις εντάσεις και τις συναισθηματικές εξάρσεις αλλά κρατήστε λογική κρίση για το που θα προσφέρετε βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο.

Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας ό,τι κι αν κάνετε!