Ετικέτες

, , ,

4-of-abundance

Καλημέρα!

Η ενέργεια της Αφθονίας κατακλύζει την ημέρα μας με θέματα οικονομικά, επαγγελματικά αλλά και σχέδια ή σκέψεις που αφορούν αποταμιεύσεις , έξοδα, αγορές.

Οι εναλλαγές του ξοδεύω με το αποταμιεύω θα κυριαρχήσουν σήμερα αλλά καλό θα είναι να έχουμε μια ισορροπία και να μην λειτουργήσουμε με υπερβολή σε ότι κάνουμε.

Οι προσπάθειες μας αλλά και η σκληρή δουλειά που έχουμε καταβάλει για κάποιο θέμα, φιλοδοξία θα επιτευχθούν σήμερααν δεν είμαστε εμμονικοί με το αποτέλεσμα.

Ο φόβος της απώλειας ίσως μας κάνει αδιάλλακτους και απαιτητικούς. Στην ουσία ίσως δεν είναι πραγματικός ο φόβος που έχουμε αλλά μια ανασφάλεια που μας κάνει να νιώθουμε κτητικοί για ότι έχουμε αποκτήσει.

Η σημερινή καρτούλα έχει αντιθέσεις αλλά και αντιφατικές τάσεις. Από την μία μας επιβεβαιώνει κάτι που έχουμε καταφέρει και θα πρέπει να νιώθουμε ικανοποίηση. Αλλά από την άλλη μας η έντονη επαφή μας με τον υλικό κόσμο μας κάνει ίσως λίγο άπληστους και αυστηρούς με τους άλλους γύρω μας.

Οι συντηρητικές κινήσεις θα φέρουν σταθερότητα και ασφάλεια στα οικονομικά μας.

Νιώθουμε αυτάρκεις τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά σήμερα.

Ωστόσο μην φανείτε υπερβολικά φοβισμένοι σε επενδύσεις και αγορές και στο τέλος μείνετε με ελλείψεις ή αρνηθείτε προτάσεις από φόβο μην κάνετε  περιττά έξοδα. Το σύνδρομο του ανεκπλήρωτου καλό θα είναι να μην σας κυριέψει από την άλλη, αλλά αντίθετα να χαρείτε και να απολάυσετε αυτά που έχετε καταφέρει.

Η άκαμπτη στάση σας απέναντι στους άλλους ή και γενικότερα στις αλλαγές που επιβάλλονται να πραγματοποιηθούν πολλές φορές θα φέρουν καθυστερήσεις. Μην ρισκάρετε αλλά φανείτε ελαστικοί κάποιες φορές.

Ο αριθμός 23, φέρνει αέρα ανανέωσης και ίσως να δώσει και ευκαιρία για αλλαγές ή εξέλιξη με μεθοδευμένες και έξυπνες κινήσεις. Ακολουθήστε την ροή και αποκολληθείτε από τον υλικό κόσμο. Ελάτε σε επαφή με το πνευματικό σας κομμάτι και αναζητήστε την δύναμη σας και  από αυτόν τον τομέα!