Ετικέτες

, , , ,

img_4879

Kαλημέρα!

Παρά την συννεφιά και τις χαμηλές θερμοκρασίες η καρτούλα μας σήμερα απεικονίζει τον Ήλιο και συμβολίζει τις θετικές ειδήσεις, νέες ιδέες αλλά και ένα σημαντικό και αισιόδοξο αποτέλεσμα. Έχει να κάνει με την αυγή μετά από μια σκοτεινή νύχτα.

Η μέρα φέρνει καθαρότητα και ειλικρίνεια στις σχέσεις μας αλλά και στις συζητήσεις μας με τους άλλους. Η αισιοδοξία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επιθυμίες αλλά και στους στόχους μας. Η αίσθηση ότι το προηγούμενο διάστημα έχετε «αγωνιστεί» στις πιο σκιερές πλευρές του εαυτού σας αλλά τώρα πια τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα μέσα σας. Ξέρετε πια προς τα που να κατευθυνθείτε.

Κι αν ακόμα δεν έχετε δει αλλαγές ή βελτίωση σε κάτι που περιμένετε ο Ήλιος προμηνύει ότι η καλυτέρευση είναι προ των πυλών.

Σήμερα αναζητάμε το καλό , το θετικό , την χαρά μέσα από την απλότητα, τις απολαύσεις χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Η συζήτηση για ένα ταξίδι, ένας περίπατος στην φύση , μια φιλική συγκέντρωση θα φέρει πληρότητα .

Η μέρα φυσικά ζητά να είμαστε ρεαλιστές και όχι υπεραισιόδοξοι. Να σκεφτόμαστε θετικά αλλά να κάνουμε προγραμματισμούς και κινήσεις βάσει λογικής όπου αφορά θέματα επαγγελματικά και οικονομικά κυρίως. Ο αριθμός 19 στην κάρτα ζητά να αναγνωρίσουμε που πρέπει να επιβάλουμε τις απόψεις μας και που πρέπει κάνουμε πίσω και να δείξουμε κατανόηση.

Ο 24 από την ημερομηνία, φέρνει θέματα οικογενειακά και ζητά να μπούμε στην θέση των άλλων και να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματα τους. Οι λέξεις προσφορά και αγάπη πρωταγωνιστούν. Κάθε τι που θέλετε να επιτύχετε καλείστε να το κάνετε με διάθεση συνεργασίας και όχι αυταρχισμού.