Ετικέτες

, , ,

9781401945404_cards54

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Χειμώνα χαρακτηρίζει τη μέρα μας και μας ωθεί να αφήσουμε – έστω και για λίγο – πίσω τα προβλήματα βρίσκοντας τρόπο και χρόνο να χαλαρώσουμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. 

Σήμερα θα έχουμε την τάση να μείνουμε ανενεργοί, σιωπηλοί και όχι ιδιαίτερα δραστήριοι. Οι προκλήσεις του προηγούμενου διαστήματος ζητούν να ξεκουραστούμε και μόλις ανακάμψουμε να προχωρήσουμε σε νέες δραστηριότητες.

Ο χρόνος της περισυλλογής, της ανάπαυσης είναι απαραίτητος μετά από κάθε δύσκολη κατάσταση, μετά από κάθε πίεση.

Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι να μετριάσουμε το άγχος και την ανησυχία καθώς οι δυσκολίες δεν θα λείψουν ή οι ξαφνικές εναλλαγές οπότε αν μάθουμε να μένουμε ψύχραιμοι και ήρεμοι οι «μάχες» θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν είναι μέρα για να λάβουμε αποφάσεις καθώς είμαστε ευάλωτοι συναισθηματικά και θα δυσκολευτούμε να παραμείνουμε αντικειμενικοί. Ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε , και να συγκεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ίσως κάποια απώλεια ή απογοήτευση των προηγούμενων ημερών χρειάζεται να την επεξεργαστείτε και να βρείτε τρόπο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας αλλά και να αναζωογονήσετε το πνεύμα σας.

Σε κάποιες περιπτώσεις θα κάνουμε μια επαναξιολόγηση των δεδομένων και των μέχρι τώρα καταστάσεων για να αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες πως θα δράσουμε. Θα νιώσουμε ικανοποίηση για ότι λειτούργησε σωστά αλλά για ότι δεν πήγε όπως θα θέλαμε , καλούμαστε να βρούμε άλλους τρόπους δράσης.

Ο αριθμός 25, θα φέρει ίσως έριδες και αντιθέσεις στις σχέσεις μας αλλά καλό θα είναι αν κάτι δεν έχουμε τρόπο να το εκφράσουμε, να μη μιλήσουμε καθόλου. Μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα θέσουμε τις απόψεις μας ουσιαστικά και συγκεκριμένα. Η σαφήνεια είναι αυτή που θα φέρει θετικές εξελίξεις.