Ετικέτες

, , ,

d9a31f2e5450b22297c96ebe786b0c9d--pentacle-oracle-cards

Καλημέρα! Κοντά στο Σαβ/κο και η ενέργεια των Πεντάκτινων μας φέρνει νέα, εξελίξεις αλλά και ιδέες που αφορούν θέματα καριέρας, πρακτικά ή όικονομικά που μέσα από σωστές κινήσεις μπορούμε να κάνουμε νέες συμφωνίες ή να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει. 

Η μέρα μας βρίσκει με ανανεωμένη ενέργεια σε ότι αφορά πρακτικά θέματα, ότι αφορά το σώμα αλλά και την διάθεση να αναλάβουμε κάτι νέο που να μπορεί να μας αποδώσει οικονομικά και αργότερα.

Χρήματα που μας οφείλουν καλό θα είναι να βάλουμε πρόγραμμα να τα διεκδικήσουμε αλλά έχουμε και τις δυνατότητες να βρούμε νέες πηγές εσόδων.

Η σημερινή μας καρτούλα δεν σχετίζεται μόνο με την οικονομική αφθονία αλλά και την αφθονία σε πνευματικό επίπεδο. Η αίσθηση ότι είμαστε ευλογημένοι, ότι ένας σκοπός ή στόχος έχει φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούμε και βιώνουμε , εισπράτουμε από τους άλλους την αναγνώριση που θέλουμε. Ο Νόμος της Έλξης «λειτουργεί» θετικά σήμερα γι αυτό εκμεταλλευτείτε νέες ευκαιρίες!

Φυσικά αν εμείς οι ίδιοι δεν δώσουμε ώθηση σε κάθε φιλοδοξία μας , σε κάθε επιθυμία μας, αν δεν τολμήσουμε δεν θα δούμε τα αποτελέσματα.

Ο αριθμός 26 δίνει τις καρμικές δονήσεις και φέρνει εξέλιξη σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά. Η δύναμη του λόγου κάνει θαύματα αν επικοινωνήσετε με σαφήνεια, διαύγεια και αμεσότητα. Ο 26 θα φέρει αποκαλύψεις στον τομέα των σχέσεων.