Ετικέτες

, , ,

wisdom_of_the_oracle_div._cards_front51_0

Καλημέρα και καλό μας Σαβ/κο!

Σήμερα η επιρροή της σημερινής μας καρτούλας μιλά για αφθονία, μέσα από την αυθεντικότητα και την παράδοση, μέσα από ουσιαστικές και αξίες. Η «γέννηση» κάτι νέο αλλά και η αίσθηση ότι οι ανάγκες μας θα ικανοποιηθούν είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία σήμερα!

Η μέρα σήμερα φέρνει ουσιαστική ανακούφιση αλλά και την ευκαιρία να βιώσουμε απολαύσεις , ικανοποίηση και μια αίσθηση θαλπωρής και γαλήνης.

Στις ερωτικές σχέσεις οι μέρα φέρνει ρομαντισμό , ουσιαστική επικοινωνία και ανάγκη να μοιραστείτε και να περάσετε χρόνο μαζί.

Σε ένα επίπεδο αυτογνωσιακό οι συνδυασμοί μας μιλούν για αυθεντικότητα και πίστη στον εαυτό μας αλλά και στις ικανότητες μας. Είναι ευκαιρία να εκφράσουμε την αλήθεια μας αλλά και το θεϊκό μας κομμάτι. Σε αυτό αρκετά βοηθητικός είναι ο αριθμός 27 από την ημερομηνία , η πιο πνευματική δόνηση του 9 που μας ζητά να ενσωματωθούμε με το σύνολο και να προσφέρουμε, να φροντίσουμε αλλά και να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας. Σήμερα ο προγραμματισμός αλλά και οι πιεστικά ωράρια δεν έχουν χώρο. Η χαλάρωση αλλά και η ονειροπόληση θα επικρατήσουν. Αυτό θα μας κάνει καλό στο να αποφορτιστούμε, και να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από τα άγχη της καθημερινότητας.

Φροντίστε τους άλλους γύρω σας αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Καλύψτε όσο μπορείτε τις ανάγκες σας, με ένα δώρο, μία πράξη φροντίδας, πολυτέλειας και νιώστε ευγνώμονες για ότι λαμβάνετε και ότι ήδη έχετε!