Ετικέτες

, , ,

9-of-abundance

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η ενέργεια της Αφθονίας χαρακτηρίζει την ημέρα μας. Η αυτάρκεια , η αυτοπεποίθηση και η ανεξαρτησία επικρατούν στις καταστάσεις της καθημερινότητας μας.

Θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά είναι αυτά που θα μας τραβήξουν την προσοχή και θα χρειαστεί να καταβάλουμε προσπάθεια αλλά και να δράσουμε με υπομονή και αυτοπειθαρχία. Η μέρα σας θυμίζει ότι για κάποιες καταστάσεις έχετε εργαστεί σκληρά και είναι καλό να μείνετε σταθεροί σε στόχους. Από την άλλη μη διστάσετε να «αγκαλιάσετε» τον εαυτό σας και να τον ευχαριστήσετε για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει.  Ένας στόχος είναι λίγο πριν την υλοποίηση γι αυτό δείξτε ανεκτικότητα σε ότι δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί.

Η επαφή με την φύση, μια βόλτα στο πάρκο ή να ασχοληθείτε με τον κήπο θα σας κάνει καλό και θα σας αποφορτίσει από τις πρακτικές και γήινες πιέσεις.

Μια νέα πηγή εσόδων, μία συμφωνία, πρόταση μπορεί να υπάρξει και να σας τονώσει την αυτοπεποίθηση.

Ο αριθμός 29 από την ημερομηνία τονίζει την έμπνευση, το όραμα που χρειαζόμαστε για ό,τι νέο θέλουμε να επιχειρήσουμε αλλά και τις προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσουμε για να αποδείξουμε κυρίως στον εαυτό μας ότι μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα!

Προσοχή σε συναισθηματικές αντιθέσεις, τόσο εσωτερικές όσο με τους άλλους γύρω μας.

Η μέρα τονίζει την ενασχόληση με κάτι νέο, είτε επαγγελματικό, θέμα γνώσεων είτε στόχο!