Ετικέτες

, , ,

1639323_orig

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ μας ωθεί να θέσουμε νέους στόχους ή να θυμηθούμε τους παλιούς με δημιουργικό πνεύμα, «φυτεύοντας» νέους σπόρους σε κάθε τομέα της ζωής μας. 

H Αυτοκράτειρα στην κλασσική της ερμηνεία, είναι  η αρχέτυπη Μητέρα της Γης, η θηλυκή αρχή, η Δήμητρα, και η Θεά της Γονιμότητας. Κυριαρχείται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, την δημιουργικότητα, τη γονιμότητα, την τέχνη, την αρμονία, την πολυτέλεια, την ομορφιά και τη χάρη. Οπότε όλα αυτά μαζί υπάρχουν μέσα στην μέρα μας μέσα από συγκεκριμένες καταστάσεις, πρόσωπα, συμπεριφορές.

Η μέρα ζητά ισορροπία ανάμεσα σε εμάς και στους άλλους και ιδιαίτερα ανάμεσα στο αρσενικό και θυληκό στοιχείο, τόσο στον τομέα της σχέσης όσο και στα δύο αυτά στοιχεία, ενέργειες,  μέσα μας.

Οι πέντε αισθήσεις δουλεύουν σήμερα στον υπερθετικό βαθμό και καλό θα ήταν να τις ικανοποιήσετε μέσα από απολαύσεις αλλά και περιποιήσεις που θα προσφέρετε στον εαυτό σας.

Για όσους έχουν παιδιά η μέρα θα φέρει συγκυρίες που θα χρειαστεί να αποδείξετε την προστασία , το νοιάξιμο , την φροντίδα στους μικρούς ήρωες. Σε γενικές γραμμές όμως η σημερινή καρτούλα μας ενθαρρύνει να συνδεθούμε με τους άλλους , φροντίζοντας ή υποστηρίζοντας τους. Βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια, ευγνωμοσύνη και διάθεση γενναιοδωρίας. Εκφραστείτε και δεν θα χάσετε.

Ο αριθμός 30, έχοντας τον 0 μας προσφέρει θεϊκή προστασία σε κάθε μας κίνηση αλλά και την ανάγκη να κοινωνικοποιηθούμε να έρθουμε σε επαφή με το «εσωτερικό» παιδί!

Προσοχή σε ξόδεμα ενέργειας ή χρημάτων από την διάθεση να είμαστε ξέγνοιαστοι και χαρούμενοι!