Ετικέτες

, , ,

knight-of-air

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αέρα δίνει ώθηση και κίνηση στην ημέρα μας. Μείνετε ψύχραιμοι και με λογική σκέψη και αντιμετώπιση στο κάθε τι, καθώς σήμερα το απρόοπτο και το ξαφνικό δεν λείψουν.

Δημιουργικές και λύσεις θα βρεθούν αν εμείς οι ίδιοι έχουμε πνευματική διαύγεια και διάθεση να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Όπως εμφανίζεται και στην εικόνα ο Ιππότης τρέχει με το λευκό άλογο του αψηφόντας τον κίνδυνο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη του.

Ο παρορμητισμός μας σήμερα αν δεν οριστεί σίγουρα θα έχει επιπτώσεις το επόμενο διάστημα. Η εμμονή μας σε μια ιδέα που ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα της να εκδηλωθεί, καλό θα είναι να συνδυάζεται με ρεαλισμό και να έχουμε υπόψιν μας την εικόνα της πραγματικής κατάστασης. Με λίγα λόγια αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν προς το παρόν κάτι να εκδηλωθεί καλό θα είναι να δείξουμε υπομονή.

Οι  βιαστικές κινήσεις δεν σημαίνει ότι θα έχουν και ποιοτικό αποτέλεσμα, γι αυτό αν θέλετε να φτιάξετε ή να αγοράσετε κάτι και το βρείτε σε οικονονομική τιμή αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε, τότε καλό θα είναι να το αφήσετε για άλλη στιγμή που θα έχετε και την ποιότητα και την τιμή που επιθυμείτε. Η έρευνα και η σωστή αναζήτηση θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Νέα, ειδήσεις μπορεί να σας ξαφνιάσουν, όχι απαραίτητα αρνητικά. Σήμερα η  δύναμη της επικοινωνίας θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα καθορίσει την εξέλιξη πολλών καταστάσεων, ακόμα και σχέσεων!

Ο αριθμός 31, μας ζητά να μάθουμε να συζούμε με τους άλλους και μέσα από ένα πέπλο  ευγένειας, να ορίσουμε τα όρια μας αλλά και να επιβάλουμε τις απόψεις μας.