Ετικέτες

, , , ,

cups-8

Συναισθήματα, πνευματική αναζήτηση αλλά και επιθυμίες φέρνει η  μέρα. Το πιο σημαντικό  ερώτημα στον εαυτό μας είναι : Τι είναι αυτό που μας φέρνει ικανοποίηση, μας ευχαριστεί πέρα από τις υλικές αξίες?

Ο 8 κούπα μας προσκαλεί σε ένα άλλο «ταξίδι» επιδιώκοντας να βρούμε την εσωτερική μας αλήθεια αφήνοντας πίσω ότι προβάλει  μέχρι τώρα ασφάλεια και σιγουριά. Η μέρα θα φέρει διαπιστώσεις συναισθηματικές. Ίσως να νιώθαμε εξαρτώμενοι από άλλους ή οι άλλοι να νομίζαμε ότι είναι η αιτία για την προσωπική μας χαρά. Κάποια σχέση στην ζωή μας θα μας δείξει ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως νομίζαμε.

Μην επιτρέψετε στην απογοήτευση να σας κατακλύσει αλλά και να σας αδρανοποιήσει. Αν νιώθετε ότι σε κάποιες σχέσεις,υποθέσεις δίνετε περισσότερα απ΄όσα λαμβάνετε έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε τις ισορροπίες.

Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν λειτουργούν υπέρ σας και πόσο περισσότερο από σχέσεις οι οποίες είναι τοξικές συναισθηματικά.

Για ό,τι έχετε αμφιβολία να επενδύσετε , να την εμπιστευτείτε και να κάνετε μετρημένα βήματα.

Ο αριθμός 16, καρμικός και με σημαντικό μάθημα ζητά από εμάς να δούμε μέσα από το περιτύλιγμα τις αληθινές αξίες. Να μην υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητες μας και να αποδεχτούμε τους άλλους γύρω μας όπως είναι. Κάθε μάθημα , πρόκληση στην ύλη είναι για να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πνευματική μας δύναμη και ασφάλεια!