Ετικέτες

, , ,

win win

Παρασκευή και η ενέργεια σήμερα του αριθμού 14 με την δόνηση της Εγκράτειας θα μας οδηγήσει να λειτουργήσουμε με ισορροπία και «μοίρασμα» μεταξύ της λογικής και του συναισθήματος στις σκέψεις και τις πράξεις μας. 

Οι δονήσεις θα μας οδηγήσουν σήμερα να κάνουμε μεθοδευμένες κινήσεις και να μείνουμε ψύχραιμοι σε ό,τι μεταβάλλεται , αλλάζει και τροποποιείται δίπλα μας. Θα διαπιστώσουμε ότι μεγάλη σημασία θα έχει για εμάς να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και να μην παρασυρθούμε από τις συμπεριφορές των άλλων.

Η λέξη προσαρμογή θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να επιτύχουμε ότι θέλουμε έστω κι αν φαινομενικά κάνουμε ένα βήμα πίσω ή μένουμε «στάσιμοι».

Δεν χρειάζεται να κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Για ό,τι δεν βρίσκεται άμεσα λύση καλό θα είναι να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή τις ιδανικές συνθήκες.

Ο αριθμός 18 φέρνει ευκαιρίες «τακτοποίησης» και θεραπείας μέσα από εμάς τους ίδιους. Από μέσα προς τα έξω λοιπόν διορθώνουμε τα πράγματα και έχουμε και την δύναμη αλλά και την ικανότητα να φτάσουμε στην ολοκλήρωση και την επιτυχία.