Ετικέτες

, , , ,

img_9968

Καλημέρα!

Παρέα με έναν Άσσο σήμερα βιώνουμε ανανέωση, φρέσκια ενέργεια, έμπνευση  και πολύ πιθανόν είναι να λάβουμε ειδήσεις που αφορούν μια νέα αρχή. 

Η μέρα φέρνει οικονομικές ανησυχίες αλλά και ότι αφορά χρήματα στην καθημερινότητα σας. Ίσως σήμερα βέβαια να λάβετε νέα για μια νέα οικονομική επένδυση, μια αγορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε ή ακόμα και για μια νέα πηγή εσόδων.

Η αίσθηση της ευημερίας και του πλούτου μπορεί να μην πραγματώνεται μόνο σε πρακτικό επίπεδο αλλά και σε συναισθηματικό. Οι επιρροές φέρνουν ένα συναίσθημα πληρότητας αλλά και ευλογίας για το πως έχουν εξελιχθεί κάποιες καταστάσεις.

Η σημερινή μας καρτούλα σας στέλνει σημάδια ότι κινείστε προς την σωστή κατεύθυνση όσο αφορά στόχους επαγγελματικούς , ακόμα και οικονομικούς.

Το μυστικό σήμερα είναι να κάνουμε μια νέα κίνηση, μια αλλαγή, μια διαφορετική προσέγγιση, αλλιώς αν αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν και περιμένουμε μια διαφορετική εξέλιξη δεν θα συμβεί.

Η μέρα επίσης φέρνει και μια συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων μας , της εσωτερικής δύναμης.

Προσεχτικές κινήσεις και καλός σχεδιασμός θα μας φέρουν ροή, και αποτελέσματα που θα παρέχουν ασφάλεια.

Ο αριθμός 22 Κύριος και με ιδιαίτερη δύναμη  μας ωθεί να βάλουμε σε σχεδιασμό και υλοποίηση – στην συνέχεια –  τις ιδέες μας. Η ενεργητικότητα μας αλλά και μια αίσθηση υπερέντασης θα είναι έντονη, οπότε καλό θα ήταν να διοχετευτεί σωστά, δημιουργικά χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις ή υπερβολές.