Ετικέτες

, ,

91be48cbbbd5f7bc17d0e6953d53dec8

 

Καλημέρα!

Την επικέντρωση μας σε ένα στόχο, σε ένα όνειρο ή σε μία ιδέα οικονομικού χαρακτήρα φέρνει η μέρα. Κάποια έξοδα θα μας απασχολήσουν και θα θελήσουμε να βάλουμε μια τάξη στο μυαλό μας και προγραμματίσουμε τις κινήσεις μας.

Ειδήσεις, εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά θα μας φέρουν ίσως παροδικά άγχος καθώς θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα , να δώσουμε λύσεις με λογική, ψυχραιμία και μεθοδικότητα.

Η μέρα είναι ιδανική στο να θέσετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο με πρακτικές κινήσεις πια. Καλό θα είναι να παραμείνουμε σταθεροί στον ενθουσιασμό σας για κάτι καινούργιο αλλά να έχουμε την πίστη και το θάρρος ότι θα πετύχουμε.

Ο ρεαλισμός θα πρέπει να είναι ο σύμμαχος μας καθώς έτσι θα έχουμε σωστή εικόνα της κάθε κατάστασης. Η ονειροπόληση δεν ταιριάζει με τις δονήσεις της ημέρας μας.

Η διάθεση να ενημερωθούμε , να μάθουμε νέα πράγματα και να βασιστούμε σε νέες γνώσεις θα είναι έντονη. Γι αυτό ίσως κάποιοι αποφασίσουν να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο ή και να ενημερωθούν για κάποιο θέμα από έναν ειδικό.

Ο αριθμός 23 από την ημερομηνία μας παρέχει ελευθερία και ανεξαρτησία μόνο αν την «κερδίσουμε με το σπαθί μας»! Οι απερισκεψίες θα πληρωθούν ακριβά γι αυτό οι ώριμες κινήσεις θα είναι αυτές που θα αποδειχθούν κερδοφόρες.

Προσοχή σε έξοδα και σπατάλες.