Ετικέτες

, , ,

eight-of-gabriel

Καλημέρα!

Παρέα με την ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ αλλά και του αριθμού 8 , οι ενέργειες φέρνουν έντονη δραστηριότητα σε θέματα επαγγελματικά και ό,τι αφορά επικοινωνία, στόχους και αποφασιστικότητα. 

Σήμερα καλούμαστε να δράσουμε άμεσα. Η βιασύνη ίσως δεν φέρνει και τις καλύτερες αποφάσεις αλλά τουλάχιστον σε θέματα καθημερινότητας, ρουτίνας και ρυθμών οι γρήγορες κινήσεις θα μας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χρόνου.

Σίγουρα είναι μέρα που θα μας κάνει να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτές οι ασχολίες δεν θα αφήσουν εύκολα προσωπικό ελεύθερο χρόνο.

 

Η πλήρη συγκέντρωση , η θέληση και η αποφασιστικότητα θα μας βοηθήσουν να βγούμε κερδισμένοι.

Η λέξη εξέλιξη είναι μέσα στο πρόγραμμα γι αυτό βάλτε τα δυνατά σας, καθώς από αύριο οι μέρες θα φέρουν νέα γεγονότα και ροή.

Καλό θα ήταν να μην αφήσετε μισοτελειωμένες υποθέσεις για να προλάβετε να τα τακτοποιήσετε όλα. Καλό θα είναι να ολοκληρώνεται μια εργασία και στην συνέχεια να προχωράτε στην επόμενη.

Η έκφραση «στην βράση κολλάει το σίδερο» είναι το σήμα κατατεθέν στην ημέρα μας!

Ο αριθμός 24 από την ημερομηνία τονίζει τις υποχρεώσεις μας μέσα στο σπίτι και γενικά ό,τι αναλαμβάνουμε που αφορά την καθημερινότητα μας και τους γύρω μας.

Συναισθηματικά είναι ιδανική η μέρα για έκφραση αναγκών αλλά και κατανόηση των άλλων δίπλα μας.

Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να περάσετε όμορφα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!