Ετικέτες

, , , ,

ed0b169d21fa179a7a630dc5acc2bd4b

 

Καλημέρα! Αρχάγγελος Ραφαήλ σήμερα, πριν το Σαβ/κο και μας δίνει ώθηση να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα μας αλλά και να αφοσιωθούμε στους ανθρώπους που αγαπάμε. 

Η συγκεκριμένη Βασίλισσα μας προτρέπει να φροντίσουμε τόσο τους άλλους γύρω μας όσο και τον ίδιο μας τον εαυτό σαν να είναι μωρό!

Έχει μια πολύ ιδιαίτερη πνευματική δόνηση που μας δίνει την ευκαιρία όσοι από εμάς ασχολούνται με εναλλακτικές θεραπείες να βιώσουμε γαλήνη, ηρεμία και να έχουμε περισσότερη διαύγεια σε θέματα που πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Η σημερινή μας καρτούλα δίνει μεγάλη σημασία στην διαίσθηση η οποία θα είναι αυτή που πρέπει να μας οδηγεί, φέρνοντας σημαντικά μηνύματα και απαντήσεις.

Η διάθεση να βοηθήσουμε , να εξυπηρετήσουμε θα είναι έντονη και φυσικά το ίδιο θα λάβουμε κι εμείς από τους άλλους. Κυρίως από γυναικείο πρόσωπο.

Όμως επειδή όπου κυριαρχεί το συναίσθημα, η διαίσθηση η λογική και τα πρακτικά ζητήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, φροντίστε σε ότι θέλετε να συμφωνήσετε ή να υπογράψετε να έχετε σκεφθεί κάθε κάθε προοπτική και να θέσετε τα ερωτήματα ή τις απορίες που έχετε έγκαιρα και με σαφήνεια.

Αν υπήρχαν τεταμένες σχέσεις τις προηγούμενες ημέρες σήμερα θα έχουμε την δυνατότητα να συγχωρήσουμε , να δείξουμε συμπόνοια και κατανόηση έτσι ώστε να επέλθει η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα.

Ο αριθμός 25, παρά την πνευματική του δόνηση μας φέρνει σε επαφή με τα εσωτερικά , δικά μας συναισθήματα και παρά τις προκλήσεις της ύλης μας φέρνει κοντά στον στόχο και στο αίσθημα της ικανοποίησης!