Ετικέτες

, , ,

2176a8d33d41aac8de61fa363cfefca4

 

Καλημέρα!

Η ενέργεια της Φωτιάς σήμερα χαρακτηρίζει την ημέρα μας και φέρνει ευκαιρίες αλλά και γεγονότα που θα μας αλλάξουν την καθημερινότητα. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητες σας. 

 

H μέρα τονίζει την ανεξαρτησία μας αλλά και δώχνει τους φόβους και τις ανασφάλειες μας να τολμήσουμε. Οι μεθοδευμένες κινήσεις θα φέρουν επιτυχία καθώς όσο περισσότερο πιστεύουμε στον εαυτό μας τόσο πιο σταθεροί θα παραμείνουμε στους στόχους μας.

Ημέρα ιδανική να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, με πάθος, τόλμη αλλά και αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας ενέργεια δεν θα πρέπει να επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες ή καταστάσεις που τις χαρακτηρίζει η μεταβλητότητα.

Ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός δεν θα λείψουν γι αυτό φανείτε προσεχτικοί σε αποφάσεις ή συζητήσεις για να αποφύγετε διαφωνίες και αντιθέσεις.

Η αυθεντικότητα θα επιβραβευθεί, γι αυτό μείνετε ακέραιοι και σίγουροι γι’αυτά που υποστηρίζετε.

Ο αριθμός 29 από την ημερομηνία, με την έντονα διαισθητική του δόνηση μας ωθεί να ονειρευτούμε, να καταστρώσουμε σχέδια και να έχουμε περίσσια έμπνευση με φρέσκες ιδέες.

Καθώς μέσα του κρύβει ένα δυνατό 11, φανείτε προσεχτικοί στις συναισθηματικές διακυμάνσεις αλλά και στις εντάσεις γιατί άλλα θα θέλετε να εκφράσετε και αλλιώς θα ερμηνευτούν από τους άλλους.