Ετικέτες

, , ,

187395e2ad670bf4ec5cb3274c96153c--free-tarot-cards-card-reader

 

Καλημέρα!

Το τέλος του μήνα, μας βρίσκει με μια αίσθηση ανανέωσης αλλά και αισιοδοξίας για τα θέματα που μας απασχολούν!

Η μέρα μας βρίσκει με ψυχική σταθερότητα αλλά και μια πιο ήρεμη εσωτερική ενέργεια έτσι ώστε μας βοηθούν να έχουμε περισσότερη διαύγεια στην σκέψη!

Οι καταστάσεις που μας απασχολούν ή οι προκλήσεις που θα προκύψουν ή έχουν προκύψει θα μπουν σε μία σειρά ή και θα βρεθούν λύσεις μόνο εάν εμείς οι ίδιοι είμαστε θετικοί σε κάθε τι που αλλάζει.

Το Αστέρι είναι μια πολύ σημαντική κάρτα και η επιρροή του μας βοηθά στην προσωπική μας μεταμόρφωση. Μας ωθεί να είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και πνευματική ανάπτυξη.

Προσπαθήστε να εντοπίσετε τον σκοπό της ζωής σας μέσα από επιθυμίες και ενσωματώστε το στην καθημερινότητα σας. Αυτό θα σας κάνει πιο χαρούμενους και θα νιώσετε πραγματική και ουσιαστική εκτίμηση του εαυτού σας. Ξεκινήστε από μικρές κινήσεις και θα δείτε πόσο θα έχουν επιρροή επάνω σας αυτές οι αλλαγές.

Ο αριθμός 31 από την ημερομηνία μας ωθεί να βάλουμε πρόγραμμα, να οργανώσουμε την σκέψη μας αλλά και να μείνουμε σταθεροί σε αποφάσεις. Προσέξτε βέβαια μην το παρακάνετε με απότομες συμπεριφορές. Η επιμονή σας σε μια άποψη με ξεροκεφαλιά και αδιαλαξία δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα και δεν θα φέρει ροή!

Απομακρύνετε την σκέψη σας από «σκοτεινά» συναισθήματα, όπως ζήλια, θυμό, ανταγωνισμό και επιλέξτε την συγχώρεση προχωρόντας μπροστά χωρίς αναστολές!