Ετικέτες

, , ,

6083995a9089bec09b7f4acac2404ae2

Καλή Κυριακή!

Το μήνυμα μας σήμερα φέρνει προστασία αλλά και προφύλαξη από καταστάσεις και κινήσεις που δεν είναι ιδανικές για εμάς , τουλάχιστον στην προκειμένη στιγμή. 

Ίσως να νιώσετε ότι κάτι που επιθυμείτε πολύ δεν κατευθύνετε όπως θα θέλατε ή έχει ροή ή ακυρώνεται, ματαιώνεται και αυτό φέρνει συναισθήματα πικρίας και απογοήτευσης.

Όμως αν το δείτε με περισσότερη ψυχραιμία, σοφία και υπομονή θα διαπιστώσετε ότι αυτό που δεν εξελίσσεται στην παρούσα φάση ίσως να είναι για καλό μας.

Αν αφορά σχέση μπορεί να υπάρξουν σημάδια προειδοποίησης ότι τα πράγματα δεν θα κυλήσουν θετικά από εδώ και πέρα ή ίσως να υπήρξαν «κόκκινα σημαιάκια» που δεν τους δώσατε σημασία στο παρελθόν. Η αίσθηση της απόρριψης από το άλλο πρόσωπο να ξέρετε ότι δεν είναι τυχαία. Εστιάστε με σοφία και θα λάβετε την σωστή καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας.

Αν αφορά ένα θέμα επαγγελματικό, ίσως κάποια συζήτηση ή εξέλιξη να σας σταματήσει από την έναρξη ενός νέου σχεδίου, μια νέας συνεργασίας με σκοπό την προστασία από κάτι που στην ουσία δεν σας συμφέρει.

Μην κυνηγάτε ότι πάει να πετάξει μακρυά σας. Απελευθερώστε ότι δεν είναι κοντά στην δική σας ενέργεια και εμπιστευτείτε την ροή. Όσο κι αν νομίζατε ότι κάτι ήταν ιδανικό, τις επόμενες ημέρες θα έρθουν στοιχεία στο φως που σας κάνουν να νιώσετε ανακούφιση.

Ο αριθμός 10 με την καρμική του ενέργεια μας θυμίζει τις προσπάθειες μας, μας ενδυναμώνει και μας δίνει δεύτερες ευκαιρίες υπό νέες συνθήκες!