Ετικέτες

, , , ,

 

7492e43f4ed7feffbe4a311278800e5a

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Με έναν αγώνα ξεκινά η εβδομάδα μας και μια ανάγκη να αποδείξουμε, να επιτύχουμε και να εκπληρώσουμε.

Στην ουσία σήμερα η μέρα φέρνει προκλήσεις, ίσως και εμπόδια που σκοπό έχουν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση μας , βρίσκοντας λύσεις και τρόπους για να επεκτείνουμε την εργασία μας, αλλά και ότι σπουδαίο έχουμε καταφέρει. Από την άλλη ίσως απλά χρειαστεί να μπούμε στην διαδικασία να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας αλλά και τις απόψεις μας πάνω σε ένα θέμα που οι άλλοι σταθούν αντίθετοι απέναντι μας.

Η επιμονή θα χρειαστεί σήμερα στο να επιτύχουμε ένα πρόγραμμα όπως το θέλουμε και να καταφέρουμε να ενσωματώσουμε μέσα σε αυτό όλες μας τις υποχρεώσεις.

Ο αριθμός 16 με την καρμική του ενέργεια δεν θα μας διευκολύνει στον τομέα των σχέσεων και θα φέρεις εντάσεις , εγωισμούς ίσως και απογοητεύσεις. Καλό θα ήταν να επιδιώξουμε τις συζητήσεις , με ευγένεια αλλά και πρόθεση να βρεθούν λύσεις. Οι επιλογές θα πρέπει να μην μείνουν στο περιτύλιγμα αλλά πιο πολύ στην ουσία του πράγματος, είτε αφορά πρακτικά ζητήματα είτε συναισθηματικά. Ο τομέας όμως των σχέσεων βάλεται και καλό θα είναι να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματα μας και να τα εκφράσουμε με ειλικρίνεια και καλή διάθεση!