Ετικέτες

, , ,

ed0b169d21fa179a7a630dc5acc2bd4b

Καλημέρα!

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ σήμερα μας ωθεί αλλά και συμβάλει σημαντικά στο να θεραπεύσουμε πληγές, να επουλώσουμε κάθε τι που πονά και μας ταλαιπωρεί τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, σωματικά. 

Η σημερινή μας καρτούλα φέρνει αίσθηση και ανάγκη φροντίδας, ευαισθητοποίησης και συμπόνοιας τόσο για τον ίδιο μας τον εαυτό όσο και για τους άλλους δίπλα μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να μας παρηγορήσουν αν το χρειαστούμε και ίσως ένας καλός ακροατής να βρεθεί δίπλα μας την κατάλληλη στιγμή είτε είναι σύντροφος, φίλος, γονιός, θεραπευτής!

Το διαισθητικό μας κομμάτι ενεργοποιείται και μπορεί να «δουλέψει » σε πολύ υψηλά επίπεδα αν εμείς οι ίδιοι το επιδιώξουμε και το εμπιστευτούμε.

Η ωριμότητα στις αποφάσεις ή τις αντιδράσεις θα φέρει και ομαλές επαφές με τους άλλους. Ή ίσως ένα ώριμο πρόσωπο – μάλλον γυναικείο – θα βρεθεί δίπλα μας και θα δώσει την κατάλληλη συμβουλή την κατάλληλη στιγμή , γλιτώνοντας μας από μια λάθος αντίδραση.

Η σημερινή καρτούλα μας έχει να κάνει και με την αντανάκλαση! Στους άλλους και στις συμπεριφορές τους θα δούμε κομμάτια του εαυτού μας, που είτε είναι η κατάλληλη στιγμή να τα προβάλουμε είτε αντίθετα να τα δουλέψουμε και να «΄λειάνουμε» τις αιχμηρές πλευρές τους.

Η δόνηση της διδασκαλίας είναι έντονη σήμερα είτε αφορά μάθηση, πνευματική είτε εμπειρικά μέσω συγκυριών αποκτήσουμε επιπλέον γνώσεις.

Ο αριθμός 17 με την εκπληκτική του ενέργεια δίνει αισιοδοξία και θετική σκέψη ακόμα και στις πιο σκοτεινές μας στιγμές και μας ωθεί να οραματιστούμε ό,τι θέλουμε πολύ έτσι ώστε να έχουμε την αίσθηση της υλοποίησης πριν ακόμα δούμε χειροπιαστά αποτελέσματα!

Θεραπεία και ελπίδα λοιπόν για σήμερα θα είναι τα ιδανικά εφόδια μας αλλά και τα «όπλα» μας για να αλλάξουμε ότι δεν μας ταιριάζει ενεργειακά.