Ετικέτες

, , ,

5ed6e8601e2305942564eca31c9d0196

Καλημέρα!

Δράση και κίνηση φέρνει η ημέρα αλλά και ευκαιρίες για να καταστρώσουμε νέα σχέδια, ταξίδια αλλά και ότι άλλο απαιτείται για να «τρέξετε» ό,τι χρειάζεται έτσι ώστε να δείτε εξέλιξη και ροή. 

Κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο και μας ζητούν να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας μέσω μελέτης, μάθησης, ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης ή ξεκινώντας ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα.

Εξετάστε προσεχτικά τι χρειάζεται για να ανοίξετε νέες «πόρτες» στον εαυτό σας και να αντληθεί σωστά το δημιουργικό σας κομμάτι. Είναι καιρός να δείτε τη μεγάλη εικόνα των καταστάσεων και όχι μόνο τις καθημερινότητας.

Φυσικά η διάθεση να «ανοίξουμε» τους ορίζοντες απαιτεί και αλλαγές οι οποίες μπορεί να φέρουν προκλήσεις αλλά καλό θα είναι να το τολμήσουμε και να μη μείνουμε μόνο στην σκέψη.

Ίσως από την άλλη κάποιες αλλαγές να τις περιμένετε και να βλέπετε μπροστά τις εξελίξεις. Καλό λοιπόν θα είναι να προετοιμαστείτε για ό,τι μπορείτε και να αποτρέψετε έτσι τυχόν λάθη ή καθυστερήσεις.

Το καλό είναι ότι βρίσκεστε σε μια θέση δύναμης , ισχύος και αυτό είναι που μετράει όλα τα άλλα είναι θέμα προγραμματισμού.

Ο αριθμός 18 ρίχνει θεραπευτικές δονήσεις σε ό,τι χρήζει «θεραπείας» , αποκατάστασης και τακτοποίησης σε όλα τα επίπεδα. Ένας αριθμός που μας ωθεί να βρούμε τις εσωτερικές θεραπευτικές δυνάμεις του εαυτού μας και να τις χρησιμοποιήσουμε σωστά και αποτελεσματικά. Η τακτοποίηση των πρακτικών ζητημάτων θα φέρει και ψυχική τακτοποίηση και δημιουργία νέου χώρου για καινούργιες ιδέες.