Ετικέτες

, , ,

70a66b1915d09ebf75187deb7f52cf1b

 

Καλημέρα!

Δημιουργία, υλοποίηση αλλά και πρακτικές λύσεις φέρνει η μέρα με σιγουριά, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Έχουμε μεγάλες πιθανότητες να «φέρουμε» τις καταστάσεις εκεί που θέλουμε με κατανόηση και μια αίσθηση ήρεμης δύναμης χωρίς εντάσεις και έλλειψη ψυχραιμίας. 

Έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε με πρόσωπα που αγαπάμε, να δείξουμε το ενδιαφέρον μας αλλά και να προσφέρουμε τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο.

Η αίσθηση της αφθονίας επικρατεί σήμερα και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να την εντοπίσετε ακόμα και στα μικρά πράγματα της καθημερινότητας. Αφθονία σε χρήματα, σε συναισθήματα, σε βοήθεια και σε οτιδήποτε μας κάνει να βιώνουμε πληρότητα, ασφάλεια και σιγουριά.

H ενέργεια της Μητέρας Γης είναι έντονη σήμερα. Η μητρική αγάπη και προσφορά θα επικρατήσει σε όλες τις σχέσεις και ίσως θα είναι αυτό που θα έχουμε περισσότερο ανάγκη. Η φροντίδα των ανθρώπων που αγαπάμε αλλά και του σπιτιού θα γεμίσουν την καθημερινότητα μας. Σχέσεις που έχουν «οικογενειακό» χαρακτήρα μέσα μας θα αναζητήσουν κομμάτι από την σκέψη μας , τον χρόνο μας , το νοιάξιμο μας.

Σήμερα ας φανούμε στους άλλους μια φιγούρα στήριξης , κατανόησης αλλά και συμβούλου. Ας αφήσουμε πίσω τις επιρροές του παρελθόντος και ας αδράξουμε τις ευκαιρίες από δω και πέρα.

Επενδύστε σε νέες ιδέες που θα σας εξελίξουν σε κάθε επίπεδο της ζωής σας. Ο αριθμός 20 από την ημερομηνία, θα φέρει δισταγμό αλλά και ανάγκη για αλλαγή ταυτόχρονα. Μη δώσετε δύναμη σε διλήμματα και αδιέξοδα που έστω και παροδικά θα μπουν εμπόδιο στον δρόμο σας. Επιλέξτε την αλλαγή και πιστέψτε ότι το αξίζετε.

Βρείτε εναλλακτικές λύσεις ακόμα και σε θέματα θεραπείας. Φανείτε ευπροσάρμοστοι και δεν θα χάσετε!