Ετικέτες

, , , ,

8d3790e2da0c1e30d27d4d018ec1912f

 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα τονίζονται οι ανάγκες αλλά και οι σκέψεις μας σε ότι αφορά τις κτήσεις μας, τα οικονομικά και πρακτικά μας αποκτήματα αλλά και γενικότερα την έννοια μας να κρατήσουμε κοντά μας ότι μας ανήκει.

Παρόλο που η μέρα φέρνει μια θετική οπτική σε θέματα οικονομικής ασφάλειας αλλά και σταθερότητας μας βρίσκει ανήσυχους και προσκολλημένους στον τομέα της ύλης.

Οι εναλλαγές από φειδωλοί σε σπάταλοι θα είναι έντονες καθώς θα ψάχνετε να βρείτε στήριξη και ασφάλεια ή ικανοποίηση σε μια αγορά, μια επένδυση ή κάτι που να νιώθετε ότι συμβάλει στην αξία σας , στην εικόνα σας.

Το ίδιο χαρακτηριστικό θα επικρατεί και στις σχέσεις γύρω σας. Ίσως φανείται άκαμπτοι, κτητικοί και εγωκεντρικοί με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Είτε αφορά σύντροφο, παιδιά , γονείς ή φίλους.

Προσέξτε μη γίνετε εμμονικοί και επίμονοι σε απόψεις, σκέψεις και το αποτέλεσμα είναι να σας καταβάλουν ή να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους καθώς θα έχετε την διάθεση να ελέγξετε τις καταστάσεις αλλά και τις κινήσεις των δικών σας ανθρώπων μαζί.

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μην ασχοληθείτε με όλα ταυτόχρονα. Εμπιστευτείτε τους άλλους για το πως θα δράσουν. Ο αριθμός 23 σας ωθεί να «ανοίξετε» δρόμους στους άλλους γύρω σας , να κάνετε αλλαγές και να φανείτε λίγο πιο διαλλακτικοί. Επιλέξτε να δράσετε πιο ελεύθερα, πιο ανεξάρτητα αλλά και να έρθετε περισσότερο σε επαφή με το πνευματικό σας κομμάτι. Η προσκόλληση σας μόνο στο υλικό δεν θα σας αφήσει να έχετε εξέλιξη και όσο πιο πιεστικοί γίνετε τόσο περισσότερο θα μπλοκάρετε την ροή!