Ετικέτες

, , , ,

six-of-ariel

Καλημέρα!

Η σημερινή μέρα κρύβει μέσα της την «καθαρότητα» και ένα είδος ικανοποίησης για καταστάσεις που μας είχαν κουράσει το προηγούμενο διάστημα. Ο φόβος έχει αρχίσει να αποδυναμώνεται και έχουμε περισσότερη διάθεση να προβάλουμε τα ταλέντα, τις ικανότητες μας αλλά και να αποδείξουμε στους άλλους ότι τελικά μπορούμε να πετύχουμε.

 

Η επιρροή σήμερα δεν έχει να κάνει μόνο με την λέξη επιτυχία ή επίτευξη αφορόντας μόνο ένα πρακτικό ζήτημα αλλά σχετίζεται άμεσα, με μία στάση που έχουμε επιτύχει να κρατήσουμε, μια αναγνώριση στην εργασία μας, ένα «χτύπημα» στην πλάτη από έναν δικό μας άνθρωπο ή συνεργάτη, αλλά και πόσο έχουμε αντέξει συναισθηματικά από την σύγχυση ή την αναστάτωση των προηγούμενων ημερών.

Είστε προς το τέλος μιας πρόκλησης και το ξεπέρασμα των εμποδίων δεν αργεί. Μην αφήσετε τους φόβους, τις ενοχές ή τις ανασφάλειες να εμποδίσουν τον δρόμο σας, όποιος κι αν είναι αυτός, μικρός ή μεγάλος.

Αν δεν δείτε σήμερα κάτι που να σας ικανοποιήσει ή δεν διαπιστώσετε κάποια αλλαγή άμεσα μη σας πάρει από κάτω. Να ξέρετε ότι είστε σε μια περίοδο ζήμωσης και κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα. Μείνετε εστιασμένοι και έχετε εμπιστοσύνη.

Ο αριθμός 25 φέρνει καταστάσεις, συμπεριφορές, συγκυρίες που ίσως πάνε να μας αποσυντονίσουν , να μας καταβάλουν ή να μας φέρουν αναστάτωση. Μη δώσετε σημασία σε ότι δεν είναι συμβατό με τις επιθυμίες σας. Λειτουργήστε με σοφία και μη δώσετε περιττή ενέργεια εκεί που δεν χρειάζεται. Η ανάγκη για ξεκούραση θα είναι έντονη αλλά η καθημερινότητα ίσως φανεί απαιτητική με υποχρεώσεις τόσο δικές σας όσο και των γύρω σας.

Μια «νίκη» είναι κάπου κρυμμένη και σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία. Από εσάς εξαρτάται τι αξία θα της δώσετε!