Ετικέτες

, , , ,

angel-tarot-20-e13587392368491

Καλημέρα!

Δύο αρχάγγελοι επηρεάζουν την ημέρα μας σήμερα. Ο αρχάγγελος Γαβριήλ στην εικόνα της κάρτας μας , καθώς φέρνει μια είδηση , μια ανακούφιση από μια ταλαιπωρία ή απλά μια συνειδητοποίηση μετά από δυσκολίες και από την άλλη ο αρχάγγελος Ιερεμιήλ μας βοηθά να δούμε τα λάθη των πρακτικών ζητημάτων και να αναλάβουμε δράση έτσι ώστε να τα διορθώσουμε. 

Ο αριθμός 20 από την κάρτα θα φέρει παροδικά μία κρίση είτε μέσα μας είτε γύρω μας. Καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να μην πέσουμε στην παγίδα του διλήμματος. Σίγουρα η μέρα φέρνει ένα σημείο καμπής για τους περισσότερους. (π.χ.Έκανα καλά με αυτή την απόφαση?, να επιλέξω αυτό τον δρόμο?, να κάνω την αλλαγή τώρα ή αργότερα?).

Τέτοιου είδους απορίες και προβληματισμοί έρχονται στο προσκήνιο και μας μπερδεύουν.

Εμπιστευτείτε ότι δεν έχει ροή τώρα. Ή θα πρέπει να κινηθείτε από άλλη οδό ή θα πρέπει να δώσετε χρόνο.

Κάντε μελετημένα βήματα και προσεχτικές κινήσεις. Μην αφήσετε τον παρορμητισμό να σας ωθήσει να δράσετε επιπόλαια. Έτσι κι αλλιώς είστε αρκετά «κουρασμένοι» ψυχικά για να μπείτε σε νέες περιπέτειες.

Η μέρα συνιστά ανάπαυση, ξεκούραση και όχι επιπλέον επιβάρυνση.

Ο αριθμός 26 από την ημερομηνία φέρνει μαζί του καρμικές δονήσεις σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά. Αποκαλύψεις αλλά και αποτέλεσμα που δίνου  νέα πνοή στην καθημερινότητα σας.

Σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο θα βιώσετε μια αφύπνιση και θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε παλιές πληγές . Σε κάποιες περιπτώσεις θα διαπιστώσετε ότι βρίσκετε όλα τα χαμένα κομμάτια επιτέλους του πάζλ και αυτό επιφέρει ανακούφιση για κάποιο θέμα!

Ο προβληματισμός αλλά και η συνειδητοποίηση σήμερα επικρατούν. Επιλέξτε την «αποκατάσταση» σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο!