Ετικέτες

, , , ,

the star

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

H ζητά να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα σήμερα, όπως και στην εικόνα όπου το ένα πόδι της γυναίκας πατά στο έδαφος – πρακτικές λύσεις και το άλλο στο νερό – συναίσθημα! Τα 7 μικρότερα αστέρια στον ουρανό εκπροσωπούν τα 7 τσάκρα όπου και καλούμαστε να τα έχουμε σε αρμονία και χωρίς μπλοκαρίσματα. 

Ή ίσως απλά να δηλώνει ότι σήμερα έχουμε ανάγκη να «καθαριστεί» η αύρα μας από αρνητικές ενέργειες.

Παρόλ’αυτά είναι μία κάρτα όπου δηλώνει χρονικά ένα διάστημα ανανέωσης, πίστης αλλά και ελπίδας.

Βρισκόσαστε σε ένα σημείο όπου νιώθετε ότι έχετε σταθεί δυνατοί στις προκλήσεις αλλά τώρα είστε «ανοιχτοί» σε αλλαγές και ένα είδους ανασχηματισμό στην ζωή σας.

Τα αρνητικά συναισθήματα για καταστάσεις αλλά ανθρώπους που σας έφεραν εμπόδια έχουν μείνει πίσω ή απλώς δεν σας επηρεάζουν πια και δεν σκιάζουν την καθημερινότητα σας.

Η συγχώρεση θα λάβει σημαντική θέση αν θέλετε να προχωρήσετε σε μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές.

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχετε ανάγκη σήμερα να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στον εαυτό σας. Είτε αφορά την εμφάνιση σας ή τον τρόπο που αντιμετωπίζεται μια κατάσταση. Υπάρχει κάτι μέσα σας που σας ωθεί να συνεχίσετε.

Ο αριθμός 10 καρμικός αλλά και σημαντικός σας δίνει δεύτερες ευκαιρίες αλλά και φέρνει μια είδους ανταμοιβή για ότι έχετε περάσει , επιβραβεύοντας σας.

Τολμήστε την αλλαγή, μείνετε πιστοί σε σκέψεις και ιδέες και μην αφήσετε να σας επηρεάσει τίποτα αρνητικά.