Ετικέτες

, , , ,

48fd2c4bcfead037944b92a4dcf95888

Συχνά διαβάζουμε – και το πιστεύω ότι έτσι είναι – ότι οι λέξεις , οι εκφράσεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά παίρνουν ενέργεια και δύναμη μέσα από την επανάληψη.

Οι λέξεις πάντα παίζουν σημαντικό ρόλο καθώς πολλές φορές επηρεάζουμε άθελα μας και προκαταβάλουμε τις καταστάσεις αλλά και την εξέλιξη τους.

Θα μου πείτε, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε? Ε ναι λοιπόν πρέπει να προσέχουμε τι λέμε αλλά και πως το λέμε.

Όλοι μας επηρεαζόμαστε και αλλάζει η διάθεση μας αν κάποιος το πρωί μας υποδεχτεί με μια γλυκιά «καλημέρα» ακόμα κι αν είναι ο άγνωστος που συναντήσαμε στο ασανσέρ! Καθώς επίσης το ίδιο ισχύει για την «καληνύχτα» που θα μας πει ένα αγαπημένο πρόσωπο πριν κοιμηθούμε. Διότι ακόμα και από απόσταση , μας δημιουργεί μια αίσθηση νοιαξίματος, σύνδεσης με τον άλλον!

Θέλησα λοιπόν να αναλύσω αριθμολογικά αυτές τις δύο σημαντικές λέξεις της καθημερινότητας μας , τις οποίες λέμε μηχανικά , από συνήθεια και πολλές φορές βαρετά αλλά δίνουν και προσφέρουν τις δικές τους ενέργειες.

Η λέξη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» λοιπόν έχει αρχικά την ενέργεια του αριθμού 6! Αριθμός που συνδέεται με την προσφορά, την παροχή υπηρεσιών αλλά και τα συναισθήματα. Φέρνει στον χαιρετισμό μας αυτό, μια αίσθηση οικειότητας, ευγένειας! Η γλύκα που εμπεριέχεται δίνει μια αισιοδοξία στο πρωινό μας  , με ένα είδους καλωσορίσματος για το πώς  θα εξελιχθεί η ημέρα. Το πολύ σημαντικό είναι η επιρροή του αριθμού 33, που μας μιλά για προσφορά σε υψηλό πνευματικό επίπεδο αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη! Ο αριθμός αυτός έρχεται σε πλήρη σύνδεση με το αγγελικό στοιχείο!

Οι επίσης πολλοί σημαντικοί αριθμοί που εμπεριέχονται , είναι ο αριθμός 15 αλλά και 18! Οι θεραπευτικές ιδιότητες και των δύο είναι απίστευτες, καθώς μας μαθαίνουν ότι η δύναμη πηγάζει από μέσα μας. Εξαρτάται από εμάς πως θα την διοχετεύσουμε! Ταυτόχρονα διαπιστώνουμε ότι οι καταλήξεις  των  αριθμών 15 και 8 είναι 6 και 9 , δύο αριθμοί που αφορούν την εξυπηρέτηση, την προσφορά, την παροχή υπηρεσιών με υπευθυνότητα αλλά και υποχρέωση απέναντι στους άλλους!

Αυτή η λέξη –  ευχή λοιπόν δεν είναι τυχαία καθώς οι ενέργειες της είναι πολύ δυνατές!

Η λέξη «ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ»  που κλείνει την ημέρα μας και μας ωθεί σε μία κατάσταση χαλάρωσης, ηρεμίας έχει αρχικά την ενέργεια του αριθμού 7! Ιδανικός συνδυασμός και καθόλου τυχαίος  καθώς αναφερόμαστε σε  μία λέξη αποχαιρετισμού και μπαίνουμε στην διαδικασία ύπνου!

Ο αριθμός 34 μας ωθεί στην απομόνωση και φέρει μια αίσθηση εσωστρέφειας. Κρύβει μέσα του το συναίσθημα της προσμονής για την αρχή που ακολουθεί την επόμενη ημέρα. Συνδέεται με την λέξη ολοκλήρωση  αλλά και την ελπίδα ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σύντομα.

Μέσα στην λεξούλα αυτή επίσης εμπεριέχονται οι αριθμοί 21 και 13,δίνοντας το δικό τους χρώμα ταιριάζοντας  την παιδικότητα, με την σπιτική θαλπωρή! Τα μηνύματα μέσω των ονείρων (ανώτερη επικοινωνία λόγω του 21) με την απελευθέρωση από τις πρακτικές και αυστηρές δομές της καθημερινότητας (λόγω του καρμικού 13).

Μια λέξη που κρύβει μαγεία μέσα της για το πόσα περιλαμβάνει και δεν το αντιλαμβανόμαστε καν!

Προφορικά ή με ένα μήνυμα μη διστάσετε να το πείτε , κυρίως στα πρόσωπα που αγαπάτε και στην συνέχεια στο περιβάλλον το οποίο ζείτε και περνάτε αρκετό από τον χρόνο σας. Προσέξτε τις εκφράσεις των άλλων στο άκουσμα τους!

Αν μη τι άλλο , ακόμα και για τους πιο κακόκεφους ή αγενείς είναι ένας τρόπος να τους επαναφέρουμε στην τάξη και να τους θυμίσουμε ότι η ευγένεια είναι μία αξία πολύτιμη!