Ετικέτες

, , , ,

life-experience-fairy-tarot

Καλημέρα!

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την ανάγκη για επανεκτίμηση των καταστάσεων αλλά και με αλλαγές ξαφνικές. Τα σαθρά θεμέλια σε κάθε κατάσταση που δεν μας ταιριάζει πια αρχίζουν να πέφτουν. 

Οι αναταραχές στο πρόγραμμα μας αλλά και οι ανατροπές δεν θα λείψουν γι αυτό μείνετε ψύχραιμοι, φιλοσοφώντας την κάθε σας κίνηση.

Κάποια απώλεια χρηματική, ένα θέμα υγείας, μια ακύρωση που θα προκύψει ξαφνικά θα σας αναστατώσει αλλά και θα σας αναγκάσει να βρείτε άλλες λύσεις. Θα αναγκαστούμε να γίνουμε πιο εφευρετικοί αλλά και να κάτσουμε να μελετήσουμε τι φταίει και τι δεν «δουλεύει» σωστά.

Κάθε τι που αναβάλλεται και μεταλλάσσεται υπό αυτή την επιρροή να ξέρετε  ότι και στο μέλλον θα έδειχνε προβληματική εξέλιξη ή θα είχε χειρότερα αποτελέσματα.

Ό,τι τελειώνει , τελειώνει για καλό και θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω.

Ο αριθμός 24, δίνει έμφαση σε θέματα οικογενειακά αλλά και την ανάγκη να μας σταθούν πρόσωπα οικεία για ότι χρειάζεται.  Ίσως από την άλλη και εκείνα να μας χρειαστούν, είτε να τους φροντίσουμε, να τους συμβουλέψουμε και να διαθέσουμε μέρος από τον ελεύθερο χρόνο μας.

Οι απρόσμενες αλλαγές ξεβολεύουν πολλές φορές αλλά πάντα είναι για εξέλιξη και όχι για να δημιουργήσουν φραγμούς!