Ετικέτες

, , , ,

1401942318b

Καλημέρα!

Ο αρχάγγελος Μέτατρον σε συνδυασμό με την μεγάλη Αρκάνα και την κάρτα του Τρελλού μας δίνει ευκαιρίες να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να πιστέψουμε στον εαυτό μας. 

Στην ουσία η σημερινή καρτούλα μας έχει άμεση σχέση με τις εσωτερικές διεργασίες που κάνουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας , παρά με πρακτικά ζητήματα. Βέβαια αυτά αντικατοπτρίζονται και εξαρτόνται από το μέσα μας. Ότι βιώνουμε εσωτερικά αυτόματα προβάλεται και εξωτερικά μέσω κάποιων καταστάσεων , γεγονότων αλλά και συμπεριφορών απέναντι μας.

Σήμερα καλό θα είναι να μην πιέσουμε τις εξετάσεις αλλά αντίθετα να αφήσουμε τις καταστάσεις να κυλήσουν από μόνες τους.

Καλό θα είναι να αφεθούμε και να έχουμε ένα πιο ελεύθερο πνεύμα απέναντι σε ότι μας απασχολεί.

Αυτό μπορεί για μερικούς να έχει ένα κόστος και να φτάσουν στην άλλη πλευρά, αντιμετωπίζοντας κάποιες υποθέσεις τους με επιπολαιότητα ή περιττό ρίσκο.

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τα νέα ξεκινήματα με θετική σκέψη αλλά και λογική προσέγγιση καθώς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο!

Ο αριθμός 25 από την ημερομηνία φέρνει προκλήσεις και μικρά εμπόδια ίσως περισσότερο για προστασία, έτσι ώστε να βρούμε άλλη «διαδρομή» για κάθε τι που μας απασχολεί.

Σε θέματα προσωπικά, προσέξτε τι θα πείτε και πως θα το πείτε. Οι απότομες ή άκομψες αντιδράσεις θα φέρει δυσαρέσκεια αλλά και συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το «ταξίδι» που σας χαράζει η σημερινή ημέρα. Μην μείνετε στην ανησυχία του τι θα ακολουθήσει. Κρατήστε αισιόδοξη την σκέψη στο όραμα και τα θέλω σας.

Η ισορροπία λογικής και συναισθήματος εξάλλου θα μας ωθήσουν σε σωστές κινήσεις ότι κι αν προκύψει στον δρόμο μας!