Ετικέτες

, , , ,

Queen A

 

Καλημέρα! Οδεύουμε προς το Σαβ/κο με εντελώς φθινοπωρινό καιρό και η ενέργεια του Αρχαγγέλου Ουριήλ μας ωθεί τόσο τον εαυτό μας όσο και αυτούς που νοιαζόμαστε! 

Μία βασίλισσα σαν κι αυτή στην καρτούλα μας σήμερα που συνδέεται άμεσα με το σύμβολο  της Φωτιάς ,της δύναμης καθώς επίσης και με την γονιμότητα , την άνθιση και στην εικόνα μας βλέπουμε καρπούς (σταφύλια) και λουλούδια. Η αίσθηση της ικανοποίησης και της χαράς επικρατούν και το ίδιο συμβουλεύει και εμάς να νιώσουμε σήμερα υπό όλες τις συνθήκες.

Σήμερα καλούμαστε να βρούμε την ανεξαρτησία μας αλλά και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας στο πως να χειριστούμε τις καταστάσεις αλλά και στο πως να δράσουμε.

Το σημαντικό είναι να βρούμε το σθένος αλλά και την αποφασιστικότητα να μείνουμε σταθεροί στο όραμα μας, παρά τις αντιξοότητες , τις ανατροπές αλλά και τα εμπόδια.

Η καθημερινότητα μας θα είναι έντονη και θα πρέπει να φανούμε δραστήριοι , ενεργητικοί σε κάθε τι που θα προκύψει ή που πρέπει να αναλάβουμε.

Ίσως να χρειαστεί να αναλάβουμε υποθέσεις άλλων , βοηθώντας τους πρακτικά ή βρίσκοντας τους λύσεις.

Το θάρρος και η τόλμη , επιβάλλονται για να επιτύχουμε ότι θέλουμε αλλά και για να διεκπεραιώσουμε κάποιες υποθέσεις εν όψει Σαβ/κου.

Θέματα υγείας θα δείξουν βελτίωση και αυτό θα επιφέρει ένα αίσθημα ανακούφισης!

Ο αριθμός 28, ζητά να αναλάβουμε δράση αλλά έχοντας και τους άλλους γύρω μας. Καλούμαστε να φανούμε αρχηγοί του εαυτού μας αλλά καλό θα ήταν να μην λειτουργήσουμε με εγωισμό και εμπάθεια. Όλοι έχουν τον ρόλο τους και όλοι μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους, η οποία μπορεί να μας φανεί και πολύ χρήσιμη σε κάποιες περιπτώσεις.

Αποβάλετε λοιπόν τον αυταρχισμό από την επικοινωνία σας με τους άλλους και μην πεισμώνετε σε κάποια άποψη αν δεν έχει αποτέλεσμα.

Σε θέματα συναισθηματικά η μέρα φέρνει πάθος και ζωντάνια. Η ανάγκη να ζήσουμε όλες τις καταστάσεις έντονα, χαρούμενα θα επικρατήσει , οπότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε την κατάλληλη παρέα και να κανονίσετε κάτι όμορφο!