Ετικέτες

, , ,

 

46b2e329c4c66e46619d40ad126d5441

 

Ένα κινέζικο γνωμικό λέει «Το ότι τα πουλιά της δυστυχίας πετάνε πάνω από το κεφάλι σου, ίσως είναι δύσκολο να το αλλάξεις. Αλλά το ότι χτίζουν φωλιές στα μαλλιά σου αυτό μπορείς να το εμποδίσεις.» Με αυτήν την σκέψη λοιπόν ξεκινάω την ανάλυση ενός μήνα που μπορεί να φέρει ελπίδα αλλά και επίτευξη μόνο εάν εμείς οι ίδιοι το επιτρέψουμε αλλά και το επιδιώξουμε.

Ο αριθμός 3 δίνει το χρώμα του τον μήνα αυτό, δίνοντας μας ευκαιρίες να εκφράσουμε ότι έχουμε ανάγκη. Είτε είναι συναισθήματα , δίνοντας λύσεις, διορθώνοντας ή και ολοκληρώνοντας σχέσεις που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε ταλέντα και ιδιαίτερα αυτά που έχουν άμεση σχέση με λόγο, δημιουργία ή καλλιτεχνία.

Θα είναι το ιδανικό διάστημα αν θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω την δουλειά μας σε ένα πιο ευρύ κοινό ή να παρουσιάσουμε ένα νέο project το οποίο μέχρι τώρα δεν είχαμε ολοκληρώσει αλλά εργαζόμασταν πάνω σε αυτό όλο το διάστημα.

Είναι γενικά  μια δραστήρια περίοδος όπου θα απαιτηθεί να «τρέξουμε» πολλές καταστάσεις αλλά και να δώσουμε το παρόν σε πολλές περιπτώσεις. Είτε αφορούν εκδηλώσεις, κοινωνικές επαφές είτε γεγονότα της καθημερινότητας τα οποία θα πρέπει να αναλάβουμε.

Είναι όμως διάστημα κατά το οποίο θα βρούμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε , να έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό μας παιδί και να βρούμε την χαμένη μας ξεγνοιασιά. Αυτό ίσως το επιτύχουμε μαζί με τους άλλους γύρω μας, φίλους , αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμα και συνεργάτες οι οποίοι θα είναι πολύ υποστηρικτικοί προς εμάς.

Θέματα που αφορούν τα παιδιά θα επικρατήσουν, κι αν δεν έχετε οι ίδιοι παιδιά θα είναι μια περίοδος όπου θα χρειαστεί να φέρετε στην επιφάνεια και να θεραπεύσετε δικά σας παιδικά τραύματα τα οποία καταστάσεις της καθημερινότητας να τα φέρουν στην επιφάνεια.

Ο αριθμός 30 που επηρεάζει τον μήνα μας, φέρει μέσα του τον αριθμό 0, ο οποίος όπου υπάρχει παρέχει θεϊκή προστασία. Κάτι πολύ σημαντικό σε ένα διάστημα όπου το χάσιμο χρόνο και ενέργειας άσκοπα θα επικρατεί έντονα.

Συναισθηματικά θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε μια ισορροπία. Η αστάθεια η συναισθηματική θα σας απομακρύνει από την ολοκλήρωση ή την επίτευξη της τελειότητας σε κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει.

Η υπερκατανάλωση ενέργειας, άσκοπης ομιλίας , θα φέρει μελαγχολία και καθυστερήσεις. Η λάθος επιλογή ατόμων για να τους εμπιστευτείτε τα σχέδια σας είναι πολύ πιθανή αν δεν έχετε κρατήσει ενέργεια για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να έλξετε τους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή.

Προσοχή στις σπατάλες καθώς η ανάγκη να χαρούμε, να το γιορτάσουμε για κάτι που έχουμε επιτύχει θα φέρει και διάθεση για ξόδεμα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αναζητήσετε νέες εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας όσοι ασχολείστε, καθώς και μεταφυσικές διδασκαλίες. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν. Επιλέξτε ό,τι σας ταιριάζει.

Στο να μένετε στο κέντρο σας θα σας βοηθήσει ο διαλογισμός, καθώς ο μήνας έχει να κάνει με την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Ίσως βρείτε μεθόδους και τρόπους να επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά!

Ένα διάστημα για να ολοκληρώσετε και να τελειοποιήσετε κάτι για το οποίο είχατε κοπιάσει, είχατε πιστέψει και δεν σας πρόδωσε! Αφεθείτε στην ροή αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τον αποπροσανατολισμό και το «τραγούδι των σειρήνων».