Ετικέτες

, , ,

img_4997

Η σύνδεση του ανθρώπου με τον αετό ξεπερνάει αυτή της οπτικής επαφής και περνάει σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο. Η σχέση τους έχει έναν χαρακτήρα οικείο και φιλικό. Υπάρχει ένας δεσμός ιερός μεταξύ τους όπου ο ένας βοηθά και «στέκεται» δίπλα στον άλλο. 

Το σημερινό μας μήνυμα τονίζει την λέξη «ενθάρρυνση» , βγάζοντας μας από μια κατάσταση θλίψης και αυτολύπησης , ωθώντας μας στην   παράδοση του πνεύματος αλλά και της δύναμης που αντλούμε από εκεί.

Καλούμαστε να πιστέψουμε ότι πέρα από την ανθρώπινη μορφή μας επάνω στον πλανήτη, συνδεόμαστε μαζί του αλλά και με κάθε είδος ζωής.

Η κάθε μας επαφή στην καθημερινότητα που είναι εγκάρδια και «ζεστή» είτε αφορά άνθρωπο, φυτό ή ζώο σας δηλώνει και επιβεβαιώνει πως πρέπει αλλά και πως είναι στην πραγματικότητα η δύναμη της ζωής γύρω μας.

Καλούμαστε λοιπόν να ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ .

Χαλαρώστε για λίγο και πάρτε βαθιές αναπνοές. Οραματιστείτε τον τρόπο που θέλετε να ζείτε, να έρχεστε σε επαφή με όλα τα έμβια όντα του πλανήτη. Αν είστε κοντά σε κάποιο ζώο ή σε ένα φυτό θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε καλύτερα, ακόμα και μαζί του!

Μετά από λίγα λεπτά θα νιώσετε ότι οι περιορισμοί για κάποια θέματα μέσα σας διαλύονται . Είναι πολύ πιθανό να λάβετε σημαντικά μηνύματα καθώς θα βρίσκεστε σε μια ροή που το άγχος, το στρες, οι περιορισμοί της καθημερινότητας δεν θα υπάρχουν πια ως φραγμοί στο πως θέλετε να ζείτε και να σχετίζεστε με τους άλλους!