Ετικέτες

, , , ,

381ab3b1fcf7abc615b1430f31eea91c

Η ανάγκη να είμαστε τέλειοι αλλά και σε ό,τι κάνουμε να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα πολλές φορές είναι τροχοπέδι αλλά και αιτία αναβλητικότητας στην ζωή μας. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ  του οποίου το όνομα σημαίνει «Ο Θεός είναι η δύναμη σου», μας προσφέρει αυτή την σημαντική συμβουλή σήμερα αλλά και μας φέρνει ένα εκπληκτικό μήνυμα.

Ζητά να κρατήσουμε αμόλυντη την δημιουργική μας δύναμη και να μην δώσουμε χώρο και δύναμη στον φόβο της τελειότητας σε ό,τι κάνουμε.

Το πιο βασικό είναι να πιστέψουμε και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε χαρακτηριστικά ή ικανότητες μας αλλά ποτέ να μην υποβάλουμε τον εαυτό μας σε συναισθήματα κατωτερότητας ή μη εκτίμησης.

Όσο αμφιβάλλουμε εμείς οι ίδιοι για τους εαυτούς μας , τόσο θα έλκουμε ανθρώπους που θα μας ασκούν κριτική και έτσι ο φόβος μέσα μας θα βρίσκει τρόπους να εκπληρώνεται και να επαληθεύεται.

Η αναμονή της κατάλληλης στιγμής είναι και η μεγαλύτερη παγίδα μας. Η ανάγκη να βρούμε τον χρόνο για περισσότερη έμπνευση, περισσότερη αυτοπεποίθηση , σιγουριά ή άλλες ιδανικές συνθήκες θα φέρει αναβολή και ο χρόνος , οι μήνες , οι μέρες θα κυλούν άσκοπα.

Η ιδανική στιγμή είναι το ΤΩΡΑ για να ξεκινήσουμε καθημερινά να κάνουμε σημαντικά και πάνω απ’όλα ουσιαστικά βήματα για να πραγματοποιήσουμε από τα πιο μικρά έως και τα μεγαλύτερα όνειρα μας!