Ετικέτες

, , , ,

11-strength

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ, ο αριθμός 11 μας ωθούν για το ξεκινήμα μιας ημέρας που μπορεί να έχει απαιτήσεις, να θέλει να μας δοκιμάσει και να μας κρατήσει την ενέργεια σε υψηλά επίπεδα, όμως έχουμε τις τάσεις και τις ευκαιρίες να τα καταφέρουμε. 

Η αποφασιστικότητα, η θέληση και η αντοχή είναι κύρια χαρακτηριστικά σήμερα που θα είμαστε εφοδιασμένοι για να βάλουμε σειρά σε ότι χρειάζεται στην καθημερινότητα μας. Η μέρα φανερώνει ότι έχουμε βάλει ήδη κάποιους στόχους στο μυαλό μας και με μεγάλη επιμονή , ισορροπία πνεύματος και συναισθήματος θα κινηθούμε βήμα βήμα.

Σήμερα ηγείστε χωρίς να θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους. Είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε αλλά η τελική απόφαση θα είναι δική σας.

Οι παρορμητικές αντιδράσεις θα «πληρωθούν» το επόμενο διάστημα γι αυτό καλό θα είναι τώρα άσχημες καταστάσεις να τις αφήσετε πίσω, να συγχωρήσετε και να προχωρήσετε με θετική σκέψη και νέες ιδέες.

Ο αριθμός 8 από την ημερομηνία θα δώσει ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας αλλά και να βρείτε συναισθηματικά την δύναμη και το σθένος να σταθείτε σε κάποιες περιπτώσεις που ίσως πριν δεν μπορούσατε να τις αντιμετωπίσετε. Να είστε συγκαταβατικοί με τον εαυτό σας και να νιώσετε υπερήφανοι για ό,τι καταφέρετε.

Ιδανική ημέρα σήμερα να ορίσετε  θεραπετικές συνεδρίες με έναν ειδικό για κάποιο θέμα που σας απασχολεί.