Ετικέτες

, , , ,

img_4879

 

Καλημέρα!

Ένας λαμπρός ήλιος μας περιμένει σήμερα και μας προσφέρει ευκαιρίες θεραπείας αλλά και αναζωογόνησης. 

Η μέρα μας ωθεί να βρούμε την δύναμη , την αυτοπεποίθηση μας αλλά και τα κίνητρα τα οποία θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε την κάθε κατάσταση που μας απασχολεί.

Η κάρτα του Ήλιου συνδέεται άμεσα με το ηλιακό πλέγμα γι αυτό αν έχετε την ευκαιρία σήμερα «δουλέψτε» ενεργειακά με το συγκεκριμένο τσάκρα.

Μέσα από τις προκλήσεις της σημερινής ημέρας θα ανακαλύψετε ποιοι είστε ή ίσως και για ποιο λόγο εμπλέκεστε σε μια κατάσταση.

Ο αριθμός 18 με την θεραπευτική του ιδιότητα σας ωθεί να βελτιώσετε κάποια κομμάτια του εαυτού σας αλλά και της καθημερινότητας σας.

Είναι πολύ πιθανό στα χέρια σας να έχετε πράγματα που θα ήθελαν οι άλλοι , αλλά εσείς ακόμα δεν έχετε κατανοήσει την αξία τους. Είναι η κατάλληλη ημέρα που μέσα από συγκεκριμένα γεγονότα θα διαπιστώσετε πόσο ευλογημένοι είστε.

Από την άλλη ίσως σήμερα να αγωνίζεστε για να δείτε την λαμπρή πλευρά της ζωής. Μέσα από ατυχείς  συγκυρίες και αναποδιές να νιώθετε παραπονεμένοι παρά τυχεροί. Μπορεί να να νιώσετε λύπη και να δείξετε απροθυμία να προχωρήσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Όμως η κάρτα του Ήλιου είναι έτσι κι αλλιώς μια θετική κάρτα, οπότε σκεφθείτε πως ότι περνάτε είναι προσωρινό! Απλά ίσως να χρειαστεί λίγο περισσότερη προσπάθεια από το συνηθισμένο.

Νιώστε την προσωπική σας δύναμη και χρησιμοποιήστε την θεϊκή σας θέληση για να εκφράσετε την δύναμη αυτή με θετικούς τρόπους!