Ετικέτες

, , , , ,

knight-of-gabriel

 

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ είναι κοντά μας σήμερα και φέρνει κίνηση , ενεργητικότητα αλλά και αλλαγές που ίσως και να τις έχουμε επιδιώξει!
Αν και οδεύουμε προς το Σαββατοκύριακο η μέρα επιβάλλει γρήγορους ρυθμούς κα κίνηση για να βάλουμε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις μας.

Η σπίθα μιας νέας ιδέας είναι έντονη στο μυαλό μας και ίσως για το διήμερο που έρχεται να επιλέξουμε  μια απόδραση κοντινή ή μακρινή έτσι ώστε να αποφορτιστούμε από την καθημερινότητα και να αλλάξουμε παραστάσεις.

Φυσικά οι ανατροπές δεν θα λείψουν ή οι προκλήσεις σήμερα καθώς οι συγκεκριμένες επιρροές δεν θα μας αφήσουν σε μία μονότονη ρουτίνα.

Η ανυπομονησία και ο παρορμητισμός δεν θα λείψουν , γι αυτό είναι πολύ πιθανό να νιώσετε κάποιους είδους πίεση από τους συνεργάτες στην εργασία ή από το κοντινό περιβάλλον στο σπίτι.

Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να διαχειριστείτε την κάθε αλλαγή με σοφία και μεθοδικότητα!

Ο αριθμός 19 με την επιβλητική του ενέργεια θα φέρει μια διάθεση να περάσουμε το δικό μας στους άλλους και να επιμείνουμε σε ότι πιστεύουμε πως είναι σωστό. Προσέξτε μη βγείτε χαμένοι προσπαθώντας να επικρατήσετε. Κρατήστε μια ισορροπία και μην επιλέξετε τα άκρα : θύτης ή θύμα!