Ετικέτες

, , ,

fullsizeoutput_8431

 

O Παύλος ο Βενετός λέγεται ότι είναι η μετεμψύχωση του καλλιτέχνη Paolo Veronesse διάσημος στην εποχή της Αναγέννησης.  Με το πέρασμα του στην Βενετία το 1588 βοήθησε με την σοφία του ουσιαστικά την ανθρωπότητα. 

Βλέποντας τον στον σημερινό μας μήνυμα μας ωθεί να προβάλουμε αλλά και να αποδεχτούμε τα ταλέντα μας, να βελτιώσουμε τις δεξιότητες μας ώστε να μοιραστούμε την ομορφιά της ψυχής μας με τους άλλους. Έχει την ικανότητα να φέρνει κύματα θετικής ενέργειας, χαράς και ενθουσιασμού σε ό,τι κι αν κάνουμε.

Ευνοεί ιδιαίτερα όσους ασχολούνται με την γραφή, τις τέχνες, την μουσική, το σχέδιο αλλά και όσους χρειάζονται υποστήριξη στην διοχέτευση των ταλέντων τους κάπου.

Το ουσιαστικό μήνυμα για εμάς σήμερα , είναι : «Η Δημιουργικότητα σας είναι είναι ένα δώρο από εσάς για τον κόσμο. Κάνετε χώρο στην καρδιά σας να λάβετε αγάπη και καλοσύνη. Αναγνωρίστε τα δώρα που σας δίνονται και εκφράστε τον δημιουργικό εαυτό που κρύβετε μέσα σας.»

Η έμπνευση είναι μια καταπληκτική ενέργεια που είναι κρίμα να κρατιέται μέσα σε ένα περιτύλιγμα! Το μπλοκάρισμα της έχει μεγάλο ψυχικό κόστος σε εμάς. Καθώς φέρνει απαισιοδοξία, θλίψη αλλά και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Κάντε εικόνα τώρα τι σας χαροποιεί και δημιουργείστε το, έστω αρχικά αποτυπώνοντας το σε ένα χαρτί!