Ετικέτες

, , , ,

c1c70f748ee47bcf9f0ad70e8b66d0ba

 

Καλημέρα!

Η επιρροή από την Μεγάλη Αρκάνα και την κάρτα της δικαιοσύνης μας ζητά να μείνουμε εστιασμένοι στις λεπτομέρειες αλλά και να μην αφήσουμε το συναίσθημα να μας παρασύρει. Η αντικειμενική στάση θα φέρει θετικά αποτελέσματα. 

Οι συνέπειες μετά από κάθε πράξη μας δεν θα λείψουν γι αυτό προσπαθήστε να είστε σωστοί αλλά και να έχετε καταβάλει κάθε προσπάθεια με τιμιότητα έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να σας βρει ψεγάδι.

Σήμερα μπορούμε να κρατήσουμε ότι στάση έχουμε επιλέξει αλλά και να την υπερασπιστούμε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Καλό θα είναι να κρατήσουμε το συναίσθημα σε ισορροπία με την λογική. Καθώς ναι μεν δεν θέλουμε να γίνουμε πολύ ευάλωτοι αλλά από την άλλη δεν θα κερδίσουμε και πολλά αν φανούμε αυταρχικοί με τους άλλους ή πιεστικοί.

Η αλήθεια και η δικαιοσύνη είναι τα όπλα μας για να κυλήσει ομαλά η ημέρα μας και για να μην εκτεθούμε στους άλλους γύρω μας , ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας.

Σήμερα επίσης είναι ιδανική ημέρα για να λάβουμε αποφάσεις ή οι καταστάσεις που μας περιβάλουν το απαιτούν. Καλό θα είναι να είστε πλήρως ενημερωμένοι για την κάθε σας κίνησης πριν ακόμα την κάνετε αλλά και για τις μετέπειτα εξελίξεις. Γι αυτό μη βιαστείτε. Η μέρα δεν ευνοεί τον παρορμητισμό και τις ανατροπές ή ξαφνικές αλλαγές.

Όσο αφορά θέματα συναισθηματικά, θα έχετε την ευκαιρία να «βουτήξετε» βαθιά στα σκοτεινα νερά των συναισθημάτων και να αναζητήσετε την αλήθεια , είτε αφορά εσάς είτε τους άλλους γύρω σας.

Ο αριθμός 23 ανοίγει δρόμους εξέλιξης μόνο σε όσους είναι έτοιμοι για τις αλλαγές. Οι απαρισκεψίες θα «πληρωθούν» με μη επιθυμητά αποτελέσματα αλλά και στασιμότητα.

Εμπιστευθείτε την αργή ροή καθώς φέρνει νέα δεδομένα σε καταστάσεις που ίσως τις είχατε αλλιώς στο μυαλό σας μέχρι τώρα.