Ετικέτες

, , , ,

king-of-michael

 

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ δηλώνει την αποφασιστικότητα αλλά και την αντικειμενική στάση που πρέπει να έχουμε σήμερα σε ό,τι προκύψει. 

H σημερινή μας καρτούλα είναι σύμβολο πνευματικής δύναμης αλλά και εξουσίας , με θάρρος και εξυπνάδα μας προτρέπει να επιτυγχάνουμε όλα όσα θέλουμε. Σήμερα δεν βασιζόμαστε στους άλλους αλλά μόνο στις δικές μας δυνάμεις και καθοδηγούμε τους άλλους βάσει των γνώσεων μας.

Η αναποφασιστικότητα αλλά και η μεταβλητότητα δεν έχουν σήμερα θέση. Η αυστηρότητα και η δικαιοσύνη στην στάση μας θα φέρει αποτελεσματικότητα σε θέματα που μας απασχολούν.

Ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας , ποιον σκοπό υπηρετείτε αλλά και ποια άποψη υποστηρίζετε. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι και σαφείς τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό.

Οι σημερινές επιρροές μοιάζουν με τις χθεσινές, καθώς πάλι το συναίσθημα πρέπει να μείνει για λίγο «απ΄έξω»!

Ίσως να ανησυχήσετε και να σας απασχολήσει ότι δεν θα γίνετε ιδιαίτερα αρεστοί αν κρατήσετε μία στάση απόστασης στους άλλους αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται.

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να απευθυνθείτε ή και να συναντηθείτε με κάποιον δικηγόρο, οικονομικό σύμβουλο, φοροτεχνικό για να τον συμβουλευτείτε για τις υποθέσεις σας. Καλό θα είναι να ρωτήσετε και να ενημερωθείτε για κάθε προοπτική και πιθανότητα έτσι ώστε να νιώσετε ασφαλείς και προετοιμασμένοι για όλα.

Από την άλλη ίσως μέσα στο σπίτι και τις προσωπικές σχέσεις γενικότερα εσείς οι ίδιοι να είστε αυτοί που θα βάλετε κανόνες , όρια αλλά και να απαιτήσετε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες τους από εδώ και πέρα.

Ο αριθμός 24 , ευτυχώς παρέχει προσφορά και γλύκα μέσα σε μια τόσο «αυστηρή» επιρροή. Εστιάζει στα οικογενειακά θέματα και ότι έχει σχέση με θεμέλια κυριολεκτικά ή μεταφορικά!