Ετικέτες

, , ,

8995edd688fab715dd365f52c1cc20ad

«Η Μέρα συνέχεια μίκραινε, πιεσμένη
Από μια Νύχτα κυρτωμένη και πρόωρη
Το Απόγευμα έριχνε το λιγοστό του Κίτρινο
Στο βαθύ Δειλινό-
Οι Άνεμοι έβγαλαν τις πολεμικές τους συνήθειες
Τα Φύλλα ζήτησαν άδεια και την πήραν-
Ο Νοέμβρης κρέμασε το Γρανιτένιο Καπέλο του
Πάνω σε καρφί Βελουδένιο.»
Ο μήνας Νοέμβριος δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα από τα λόγια της Έμιλυ Ντίκινσον. 

Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου μας φέρνει την διάθεση να βάλουμε σειρά αλλά και να τακτοποιήσουμε ό,τι χρειάζεται για να νιώσουμε ασφάλεια.

Η λέξη σταθερότητα θα είναι αυτό που θα έχουμε ανάγκη περισσότερο τόσο σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας μας όσο και στις σχέσεις γύρω μας. Γι αυτό οι παράτολμες αλλαγές, οι παρορμητικές μετακινήσεις δεν ανήκουν στο διάστημα αυτό. Δεν θα έχουμε κουράγιο να καταπονεθούμε , ούτε να «μπλέξουμ廨σε ρίσκα ή περιπέτειες.

Θα αγωνιστούμε για να ορίσουμε γερά θεμέλια στην ζωή μας τα οποία θα έχουν διάρκεια τους επόμενους μήνες ή και χρόνια.

Η ανακτηση της ισορροπίας θα είναι ο σημαντικός δάσκαλος τον μήνα αυτό, γι αυτό και θα μπούμε στην διαδικασία να βρούμε τρόπους, λόγους αλλά και επιχειρήματα για να το επιτύχουμε. Είτε μέσω πρακτικών εργασιών είτε μέσω ψυχικής ενδυνάμωσης και βοήθειας.

Ο οικονομικός τομέας για πολλούς θα δείξει βελτίωση και κάποια θέματα νομικά θα διευθετηθούν με προσεχτικά και επιφυλακτικά βήματα.

Συμβόλαια και συμφωνίες καλό θα είναι να φροντίσετε να γίνουν με ήρεμο τρόπο αλλά και με αναλυτική και λεπτομερή σκέψη.

Η θετική στάση αλλά και η γενναιοδωρία θα είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την γκρι απόχρωση της ρουτίνας. Η καθημερινότητα θα ακτινοβολεί αγάπη και ελευθερία μόνο εάν εσείς αποφύγετε την αποδιοργάνωση και αντίθετα εστιάσετε στο όραμα.

Η συνεργασία με τους άλλους θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να μπουν όλα στην σειρά τους με μεθοδικότητα και προγραμματισμό,  αν και θα υπάρχει το μικρόβιο του ανταγωνισμού το οποίο με λίγο πείσμα ίσως να φέρει συγκρούσεις ή αντιθέσεις που μπορούν να ξεπεραστούν.

Η ανάγκη του 4 να κρατά χαμηλούς τόνους θα μας ωθήσει να μην επιδιώξουμε διαφωνίες με διάρκεια. Ο ρόλος του «ειρηνιστή» θα σώσει τις σχέσεις μας από ρήξεις και καβγάδες.

Σημαντικός μήνας για τις μεταφυσικές μας ανησυχίες θα είναι ο Νοέμβρης! Δίνει ώθηση και φέρνει διάθεση να «μάθουμε» κάτι νέο, να μελετήσουμε μία νέα θεραπευτική μέθοδο ή απλά να αναζητήσουμε μέσα μας και … έξω μας νέες ασχολίες οι οποίες θα μας έφερναν πιο κοντά στον σκοπό της ζωής και της ψυχής μας.

Διάστημα που θα έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά σε επιθυμίες. Τα θεμέλια της ζωής μας, είτε αφορούν οίκημα ή σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα βρούμε ανθρώπους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο να στεργιώσουμε κάπου.

Αν και μήνας που δεν ευνοεί μεγάλες αλλαγές , θα διαπιστώσουμε ότι θα γίνουν γεγονότα και κινήσεις οι οποίες το επόμενο διάστημα θα φέρουν αλλαγές και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες με νέα δεδομένα , πρωτόγνωρα.

Μείνετε σε κατάσταση αναμονής. Η θαλπωρή του Νοέμβρη θα καταλαγιάσει τις ανησυχίες σας και θα προσφέρει χρόνο για επανεξέταση των καταστάσεων στην ζωή σας.