Ετικέτες

, , , ,

swords-5

Καλημέρα!

H σημερινή μας κάρτα απεικονίζει έναν νικητή και έναν χαμένο, έναν κατεκτημένο και έναν κατακτητή. Δύο φιγούρες περιγελούν την κατεκτημένη νεράιδα και η ίδια βρίσκεται σε μεγάλη θλίψη. Ακόμα και ο κήπος γύρω τους φαίνεται ότι ανάμεσα από τα λουλούδια έχει και μεγάλα αγκάθια τονίζοντας έτσι ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ή οι άλλοι γύρω μας δεν είναι όπως εμείς νομίζουμε. 

Το 5 των Σπαθιών δηλώνουν μια «μάχη» που έχει ήδη τελειώσει αλλά ίσως δεν θέλουμε να το δούμε. Βρισκόμαστε σε μια εσωτερική σύγκρουση για το τι πρέπει να κάνουμε , και αν έχουμε δράσει σωστά. Η διαφωνία μπορεί να είναι όχι μόνο με τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και με τους άλλους γύρω μας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αλλάζει η εικόνα που είχαμε για κάποιο πρόσωπο ή κατάσταση στην ζωή μας. Μια αίσθηση προδοσίας ίσως να φέρει απογοήυτευση ή θλίψη.

Σήμερα η κύρια αιτία είναι ο κακός ανταγωνισμός! Γι αυτό προσέξτε , καθώς μπορεί να είστε εσείς στον ρόλο του θύτη και όχι τους θύματος.

Αν έχετε ξεπεράσει μια σημαντική πρόκληση , φυσικά είναι καλό να νιώθετε υπερήφανοι με τον εαυτό σας αλλά να είστε πάντα προετοιμασμένοι ότι υπάρχουν πάντα ίσοι αλλά και καλύτεροι.

Από την άλλη είναι μια κάρτα που μας ωθεί να φιλοσοφήσουμε κάθε κατάσταση που συναντάμε και αντιμετωπίζουμε. Ίσως και μέσα από την «ήττα» μας να πρέπει να νιώσουμε δυνατοί καθώς κάναμε ότι μπορούσαμε για να υπερπηδήσουμε κάποια γεγονότα. Αν το έχουμε επιτύχει έστω και κατά ένα ποσοστό, πρέπει να χαρούμε γι αυτό και να συμφιλιωθούμε με εμάς αλλά και με τους άλλους.

Οι προκλήσεις πολλές φορές φέρνουν ειρήνη στις σχέσεις!

Επιλέξτε για το τι αξίζει να «πολεμήσετε» καθώς αν δεν αξίζει τον κόπο , καλό θα είναι να κρατήσετε ενέργεια για εσάς αλλά και για ότι θέλετε να δημιουργήσετε από εδώ και πέρα.

Ο αριθμός 25, δεν μας διευκολύνει αλλά μας ωθεί να επανεξετάσουμε τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή. Η νίκη θα έρθει μετά από προσπάθεια και καλό θα είναι να αποφύγουμε τις βιαστικές κινήσεις. Ο εστιασμός στο όραμα θα μας βοηθήσει να οδηγήσουμε την ενεργητικότητα μας εποικοδομητικά!