Ετικέτες

, , , ,

5raph

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη και η ενέργεια του Αρχαγγέλου Ραφαήλ μας συντροφεύει και φέρνει θεραπεία σε κάθε τι συναισθηματικής (ή όχι) φύσεως μας έχει ταλαιπωρήσει. 

Η εικονιζόμενη κοπέλα δείχνει να έχει πίσω της, τρεις αποτυχίες της, οι οποίες συνεχίζουν να την απασχολούν και να της φέρνουν θλίψη. Ο αρχάγγελος Ραφαήλ προσπαθεί να τις δείξει τις δύο νέες ευκαιρίες μποροστά της αλλά δεν είναι σε θέση να της δει καθώς θρηνεί καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν.

Σήμερα λοιπόν θα νιώσουμε ότι κάποιες καταστάσεις ή γεγονότα ή ακόμα και σχέσεις στην ζωή μας δεν εξελίσσονται όπως περιμέναμε. Η προσδοκία του να δούμε να πραγματώνεται μπροστά μας κάτι που επιθυμήσουμε πολύ, ίσως και να περιμέναμε από καιρό τσαλακώνεται καθώς οι περιστάσεις δεν είναι ακόμα οι ιδανικές.

Αυτό φέρνει προσωρινή θλίψη, απογοήτευση αλλά και την τάση να τα παρατήσουμε όλα στην μέση , τρέχοντας μακρυά από κάθε τι που δείχνει αδιέξοδο.

Το βασικό σήμερα είναι να επιλέξετε να συγχωρέσετε και να πάτε παρακάτω. Αν είναι οι άλλοι γύρω σας η αιτία της απογοήτευσης σας, βρείτε τρόπο  μέσα στην καρδιά σας να απελευθερώσετε τα συναισθήματα πικρίας και να πάτε παρακάτω. Αν αφορά τον ίδιο σας τον εαυτό τότε, αποδεχτείτε τις προσπάθειες που έχετε κάνει, και μην είστε αυστηροί. Ανασυγκροτηθείτε και κάντε προσπάθεια εκ νέου αν θέλετε να διορθώσετε κάποια δεδομένα, αλλά μην ποτίζετε την καρδιά σας με απαισιοδοξία και αίσθημα ματαιότητας.

Σκεφθείτε ότι απλά ίσως υπάρξει μια καθυστέρηση αλλά όχι ματαίωση. Δώστε χρόνο και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

Στον τομέα των σχέσεων αναλογιστείτε τι σας ταιριάζει και ποιες συμπεριφορές σας αξίζουν. Ίσως είναι καιρός να κάνετε ένα εσωτερικό «ξεκαθάρισμα» σε ό,τι σας πονά ή σας θίγει.

Ο τομέας των οικονομικών θέλει μια σχετική προσοχή, όσο αφορά τα έξοδα σήμερα. Τυχόν απερίσκεπτες αγορές ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ο αριθμός 29 , κρύβει μέσα του ένα δυνατό και επιβλητικό 11. Ενισχύει την διαίσθηση μας και ο χώρος των εναλλακτικών θεραπειών μπορεί να θεραπεύσει βιώματα του παρελθόντος. Από την άλλη σε πρακτικά επίπεδα προσοχή στις εντάσεις.

Η δημιουργικότητα και η έμπνευση μπορούν να αποδώσουν σε υψηλά επίπεδα ακόμα και σε στιγμές νοσταλγίας ή θλίψης.

Εστιάστε στο μισογεμάτο ποτήρι και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να φτάσετε την «στάθμη» εκεί που επιθυμείτε!