Ετικέτες

, , , ,

9-of-abundance

Καλημέρα!

Προτελευταία ημέρα του μήνα και η ενέργεια της Αφθονίας σε όλα τα επίπεδα μας συντροφεύει με νέες ιδέες, νέες προτάσεις αλλά και ανάγκη για μάθηση. 

H μέρα σήμερα μας μιλά για καρπούς των προσπαθειών μας αλλά και μια αίσθηση πληρότητας.

Στον τομέα των επαγγελματικών ίσως εμφανιστεί μια νέα πηγή εσόδων, καθώς επίσης ίσως να λάβουμε κάτι που περιμέναμε από καιρό ή μας όφειλαν οι άλλοι.

Η σκληρή δουλειά του προηγούμενου διαστήματος θα διαπιστώσουμε ότι θα ανταμοιφθεί και οι κόποι μας δεν έχουν πάει χαμένοι. Η ανάγκη να φροντίσετε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας θα είναι έντονη και καλά θα κάνετε να την ακολουθήσετε.

Ένας στόχος είναι κοντά στον τερματισμό, στην τελική του φάση. Κάντε σκέψεις και υπολογισμούς οι οποίοι θα αποβούν θετικοί μακροπρόθεσμα για την ασφάλεια σας.

Το πολύ σημαντικό είναι να μην βασιστείτε στους άλλους. Αναλάβετε μόνοι σας τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Έχετε την ευθύνη των καταστάσεων και δεν θα χάσετε.

Ίσως σκεφθείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ή να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο το οποίο θα σας αποφέρει επιπλέον έσοδα. Όσοι περιμένετε πρόταση για νέα εργασία, ίσως να είναι η κατάλληλη ημέρα να έχετε ειδήσεις , νέα από εκεί που σας ενδιαφέρει.

Η αφθονία σήμερα έχει ευρεία έννοια, τόσο πρακτική όσο και συναισθηματική. Επιλέξτε τον ελεύθερο χρόνο σας κάτι που σας αναζωογονεί και σας δίνει ενέργεια!

Ο αριθμός 30, φέρνει κοινωνικές επαφές και πρόσωπα γύρω μας με τα οποία την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε εποικοδομητικά και ουσιαστικά για θέματα που μας απασχολούν. Σε πολλές περιπτώσεις οι άλλοι και οι γνωριμίες μας είναι αυτοί που θα φέρουν λύσεις σε καταστάσεις που μας απασχολούν. Η άσκοπη ομιλία και το χάσιμο χρόνου και ενέργειας θα έχουν επιπτώσεις σε εμάς τους ίδιους και στην υγεία μας. Οπότε ας βάλουμε όρια, ας αφήσουμε το δημιουργικό μας ταλέντο ελέυθερο και ας εμπιστευτούμε τις σκέψεις μας μόνο σε εκείνους που νιώθουμε έμπιστους!