Ετικέτες

, , , ,

strength-fairy-tarot

Καλημέρα!

Το τέλος του μήνα μας βρίσκει με την ενέργεια του χειμώνα αλλά μόνο όσο αφορά τις προβλέψεις μας! Μια σημαντική κάρτα φέρνει την ανάγκη να σταθούμε δυναμικά στα πόδια μας αλλά και να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις. Η δύναμη της συγχώρεσης και της ευγένειας θα μας φέρουν στην θέση του νικητή. 

Στην καρτούλα μας απεικονίζεται μία γυναίκα που ακουμπά απαλά το κεφάλι του λιονταριού δηλώνοντας ότι το έχει εξημερώσει με την γεμάτη αγάπη και ηρεμία ενέργεια της. Παρόλο που το ζώο αυτό είναι γνωστό για την αγριότητα που μπορεί να εκφράσει αλλά η γυναίκα δίπλα του έχει φέρει την ισορροπία χωρίς να το εξαναγκάσει ή να το πιέσει.

Η δύναμη της θέλησης , η αποφασιστικότητα και η ισχύ είναι τα κυριότερα όπλα μας για σήμερα.

Το μυστικό βρίσκεται στην εσωτερική μας δύναμη και όχι στους εξωγενείς παράγοντες. Προσπαθήστε να κερδίσετε έδαφος με την επιρροή προς τους άλλους και όχι με την επιβολή ή τον έλεγχο.

Το μήνυμα σήμερα είναι να κάνουμε ένα βήμα εμπρός παρέα με τον φόβο σε κάθε περίπτωση και σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ο αριθμός 31 μας ωθεί να βάλουμε όρια, αλλά και να αναζητήσουμε την σταθερότητα και την ασφάλεια. Θα κάνουμε κινήσεις με προγραμματισμό και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τον παρορμητισμό και τις απερισκεψίες.

Η μέρα είναι ιδανική για να βάλουμε σειρά σε θέματα που μας έχουν ταλαιπωρήσει αλλά και γενικότερα ότι αφορά την καθημερινότητα μας. Βέβαια ότι βάλουμε σε σειρά τώρα θα έχει επιρροή και στο μέλλον. Οπότε μελετήστε τα βήματα σας!