Ετικέτες

, , , ,

e85c2c0f168bb158cae57309cdccf92a

 

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Νερού και των συναισθημάτων μας κατακλύζει σήμερα και μας ωθεί να εστιάσουμε στο μέσα μας, στις σκέψεις αλλά και στην εσωτερική καθοδήγηση που λαμβάνουμε.

Ρευστότητα και μεταβλητότητα φέρνουν οι επιρροές αλλά και ένα αίσθημα συμπόνοιας μας ωθεί να κατανοήσουμε τους άλλους, να τους βοηθήσουμε και να τους προσφέρουμε ό,τι χρειάζεται για να είναι χαρούμενοι.

Η σημερινή μας καρτούλα φέρνει μια πρόσκληση, είναι σαν να μας ρωτά «Θα δεχτείτε?» και εμείς απαντάμε «Ναιιι»! Κι αυτό σε πρακτικό επίπεδο ισχύει, καθώς θα υπάρξουν φίλοι που θα μας προσκαλέσουν σε εξόδους, σε κοινωνικές συναντήσεις ή εμείς οι ίδιοι θα προσκαλέσουμε τους άλλους σε εκδηλώσεις με χαρά, κέφι  και διασκέδαση!

Σήμερα έχουμε την διάθεση να μοιραστούμε με τους άλλους την θετική μας διάθεση, θα έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό μας παιδί και ίσως παρέα με οικεία πρόσωπα να αναζητήσουμε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση!

Από την άλλη ο αριθμός 23 μας προστατεύει από τις αναποδιές (αρκεί να μην τις επιδιώξουμε) αλλά μας φέρνει και αλλαγές , μετακινήσεις και γρήγορους ρυθμούς.

Εστιάστε στα νέα ξεκινήματα που μπορεί να έρθουν, έστω και σε ψυχικό επίπεδο, έχουν σημασία για το πως θα συνεχίσετε πρακτικά το επόμενο διάστημα!