Ετικέτες

, , , ,

a7b9973356a86fbd69822841539e1981

 

«Χωρίς σταματημό ο Δρόμος μας τραβάει μπροστά. Κατηφορίζοντας απ’ το κατώφλι που ξεκίνησε. Και τώρα πια ο Δρόμος έχει φτάσει μακριά Και λέω εγώ στον εαυτό μου: «Ακολούθησε!» Κυνήγησέ τον! Ακούραστα ας ειν’ τα πόδια. Σε κάποια στράτα μεγαλύτερη θα βγεις. Όπ’ ανταμώνουνε αμέτρητοι σκοποί και μονοπάτια. Και πού μετά; Ποιος να το ξέρει τάχα!»  Ο Τζον Τόλκιν  από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δίνει ένα παραμυθιένο αλλά και γεμάτο περιπετεια μήνυμα για τον τελευταίο μήνα του 2018.

Μπαίνοντας επίσημα στον χειμώνα η ενέργεια του αριθμού 5 μας συντροφεύει αλλά και μας ξεσηκώνει να αναζητήσουμε αν όχι την περιπέτεια στην ζωή μας, ίσως τις αλλαγές και την εξέλιξη στις υποθέσεις αλλά και στην καθημερινότητα μας.

Το θετικό είναι ότι αυτό τον μήνα θα νιώσετε ότι ξεφεύγετε από την στασιμότητα και τον περιορισμό ίσως του Νοεμβρίου και τώρα έχετε την ελευθερία να αφιερώσετε χρόνο σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Πιθανότατα καταστάσεις που είχαν «κολλήσει» τώρα να έχουν  ροή. Όμως, επειδή υπάρχει και το στοιχείο του απρόβλεπτου ίσως τα πράγματα να μην κατευθύνονται πάντα προς την κατεύθυνση που θα θέλατε.

Μείνετε ψύχραιμοι και φανείτε προσαρμοστικοί – όσο κι αν σας δυσκολεύει κάποιες φορές – καθώς η αντίσταση θα φέρει μεγαλύτερους μπελαδες στην πορεία!

Θα διαπιστώσετε ότι η δράση απαιτείται και όσο πιο υπομονετικοί, αποφασιστικοί και επίμονοι γίνετε τόσο μεγαλύτερες ανταμοιβές θα λάβετε.

Ο αριθμός 32, ανήκει στην ομάδα των Μαγικών και μαζί με την μαγεία των γιορτών μας προσφέρει απλόχερα και την δική του. Είναι ένας αγγελιοφόρος Φωτός καθώς ξεδιαλύνει και αποκαλύπτει κάθε τι θαμπό, κρυφό αλλά και μη διαυγές. Η αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης είναι απαραίτητα «όπλα» για την αποστολή που έχουμε λάβει το διάστημα αυτό.

Ανοίξτε δρόμους σε όσους το χρειάζονται και το ζητούν. Βοηθήστε,  και νέες δυνατότητες αυτόματα θα αποκαλύπτονται και σε εσάς εκεί που το χρειάζεστε.

Οι υψηλοί στόχοι χρειάζονται τον μήνα αυτό γιανα μας κινητοποιήσουν βήμα βήμα να κάνουμε την υπέρβαση όπου χρειάζεται.

Αφήστε τον εγωισμό στην άκρη καθώς το μόνο που θα φέρει είναι «καταστροφές» είτε πρακτικές είτε συναισθηματικές.

Συντονιστείτε με την πνευματική σας ενέργεια , καθώς ο δρόμος για να συνδεθείτε  με την Πηγή θα είναι ορθανοιχτος για όσους επιλέξουν να το «δουν».

Ό,τι καθυστερεί να φέρει αυτός ο σοφός αριθμός είναι διότι περιμένει να είστε έτοιμοι να το υποδεχτείτε, να το αγκαλιάσετε αλλά και να το στηρίξετε με όλο σας το είναι. Αν δεν είστε έτοιμοι ζητά να ξανακάνετε έναν καλό προγραμματισμό.

Το αναπάντεχο και το ξαφνικό δεν θα λείψουν σε καταστάσεις που δεν είχαν αντιμετωπίστεί σωστά και έγκαιρα τους μήνες Σεπτέμβρη και Οκτώβρη.

Οπότε αφήστε και μέσα από προκλήσεις να σας φανερώσουν τα γεγονότα την παρούσα κατάσταση σε κάθε τομέα της ζωής, έτσι ώστε μετά να λάβετε τις κατάλληλες γνώσεις και εφόδια για να προχωρήσετε με νέα βήματα!

Νέες γνώσεις, εμπειρίες, κατάκτηση , εκπλήρωση ελπίδων αλλά και χαρούμενα νέα φέρνει ο μήνας αυτός.

Μείνετε πιστοί στις εξελίξεις , ανοιχθείτε στο κανάλι προς την Πηγή αλλά μην πέσετε στην παγίδα ότι εσείς οι ίδιοι ελέγχετε την ροή!