Ετικέτες

, , , ,

658d2a4e08592fa547dbf843449f5c57

«Το κόλπο για να ξεκινήσεις είναι να σταματήσεις να μιλάς και να αρχίσεις να κάνεις. «
Walt Disney

Αν ο αριθμός 22 είχε φωνή και μπορούσε να μας «φωνάξει» δυνατά , θα έλεγε αυτό που παραπάνω είπε ο Walt Disney! Ένας μήνας λοιπόν που μας κοιτά αυστηρά και περιμένει από εμάς να λάβουμε δράση , να οπλιστούμε με υπομονή, να έχουμε συγκροτημένη σκέψη και να αφήσουμε πια πίσω τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Το ξεκίνημα της νέας μας χρονιάς μας ωθεί να βάλουμε πρόγραμμα από νωρίς και να δούμε τις καταστάσεις με ρεαλιστική ματιά. Ένας αριθμός ισχυρός που μπορεί να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα αν «δουλέψουμε» σκληρά και εκφράσουμε όλη μας την δημιουργική ενέργεια.

Δεν πιστεύει σε σκέψεις και ιδέες, εκτός αν τις δει να παίρνουν μορφή!

Η φιλοδοξία θα πρέπει να συμπορευθεί με την πειθαρχία για να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

Το διάστημα αυτό δεν θα αφήσει περιθώρια να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου κάτι νέο. Καθώς θα πρέπει να βάλουμε σε σειρά σε ότι ήδη έχουμε στην καθημερινότητα μας και ιδίως με αυτά που έχουν σχέση με οικογένεια, σπίτι, θεμέλια. Οπότε ο μήνα είναι ιδανικός στο ανακασκευάσουμε, ανακαινίσουμε αλλά και να «χτίσουμε» κάτι νέο.

Είτε αφορά μια σχέση  είτε σε πρακτικό επίπεδο να δρομολογήσουμε κάτι σημαντικό σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως στο να βγει ένα ταλέντο μας προς τα έξω ή απλά να τροποποιήσουμε την εργασία μας , προσθέτωντας νέες αρμοδιότητες, παροχές.

Η τύχη δεν θα μας περιμένει με ανοιχτά τα χέρια, όχι ότι θα είμαστε άτυχοι αλλά δεν είναι και το διάστημα όπου οι πόρτες θα ανοίξουν χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας. Χρειάζεται σε ότι κάνουμε να υπάρχει οργάνωση, μεθοδικότητα, εμπειρία, γνώση αλλά και σοβαρότητα.

Το εκπληκτικό είναι ότι οι λύσεις θα βρίσκονται μέσα από πρωτότυπες ιδέες.

Τα σκαμπανεβάσματα ανάμεσα στα δύο 2άρια δεν θα λείψουν και αυτό θα επιφέρει πολύ συχνά τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά  αναστάτωση, εντάσεις, συγκινήσεις και ματαιότητα.

Το μυστικό κάτω από την επιρροή αυτού του αριθμού είναι να μην χάσουμε την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό μας.

Προσοχή σε θέματα υγείας , καθώς το διάστημα αυτό καλείστε να βρείτε τρόπους θεραπείας, ακόμα και εναλλακτικούς και να μην επιβαρύνετε επιπλέον τον οργανισμό σας. Οι σκέψεις , το άγχος και γενικότερα η κακή διάθεση θα επιβραδύνει την ανάρρωση σας και θα κάνει να νιώσετε περιορισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

Οι υπερβολές και τα περιττά έξοδα δεν έχουν θέση το διάστημα αυτό!

Σε θέματα που νιώθετε ότι οι γνώσεις σας είναι περιορισμένες, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό ακόμα κι αν αυτό καθυστερήσει τα σχέδια σας. Εσείς εξάλλου θέλετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και αυτό θα επιδιώξετε ακόμα κι αν πάει για λίγο πίσω.

Η εκμάθηση μεταφυσικών θεμάτων ,  η εσωτερική αναζήτηση , η ψυχολογική υποστήριξη και επίλυση συναισθηματικών τραυμάτων είναι μέρος αυτού του κύκλου.

Ένα κράμα της πνευματικής συνειδητότητας μαζί με την κατάλληλη χρήση και τον έλεγχο των υλικών στοιχείων μας φέρνει ο Ιανουάριος έτσι ώστε να βρούμε την εσωτερική μας ασφάλεια και ικανοποίηση.

Δεν είναι διάστημα που θα φέρει το «θαύμα» αλλά μας δίνει τα εφόδια να το δημιουργήσουμε εμείς, κι αυτό είναι η πιο μεγάλη ικανοποίηση!